Aktywne Wpisy

fervi +635
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz
simplequestion +80
#gielda #heheszki #inwestycje
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.

Google opublikowało oficjalne quickstart repo dla Gemini z LangGraph w architekturze fullstack. To kompletny przykład implementacji systemu multi-agent AI gotowy do wdrożenia w środowiskach produkcyjnych.
Repo zawiera pełny stack - backend z integracją Gemini API, frontend z interfejsem użytkownika oraz konfigurację LangGraph do orkiestracji agentów. LangGraph to framework pozwalający na budowanie złożonych workflow gdzie multiple agenty współpracują przy wykonywaniu zadań wymagających planowania i koordynacji.
Repo ma standardową jakość Google - solidne podstawy techniczne, przyzwoita dokumentacja, przykłady real-world use cases. Dla organizacji już korzystających z GCP może to być naturalny wybór do eksperymentowania z agentic AI.
LangGraph zyskuje na popularności w przestrzeni multi-agent systems, więc warto śledzić rozwój tego projektu.
https://github.com/google-gemini/gemini-fullstack-langgraph-quickstart
Co mogę tym zrobić jeśli to działa niedeterministycznie?
agenci AI to już praktycznie takie AGI na poziomie dziecka
Tak czy siak się łączysz z chmurą żeby dostać odpowiedź
The agent is designed to perform comprehensive research on a user's query by dynamically generating search terms, querying the web using Google Search