Wpis z mikrobloga

#mocnyvlog Właśnie przed momentem w radio słyszałem, że w Kielcach zaczynają się dziś targi uzbrojenia. Pewnie znowu Szafcia poleci - nie ma to jak powymądrzać się na tematy mu obce.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@jerzu70 spokojnie, to dopiero za jakiś tydzień albo więcej. Na razie na filmiku z kamerkami był fragment masy krytycznej, która się odbyła 27.08 (zawsze jest w ostatnią środę miesiąca)
  • Odpowiedz
@jerzu70: @mocnyebeebe @eSUBA94 Mam dla Was odpowiedź i to dzięki hasłu targi, czemu Kamila uciekła ze Złotej Klatki w Dużym Klocku Nazywany U Babci Haliny i Gubernatora Marcina. Dowiedziała się, że w 2003 roku jej wybranek nie tylko sprzedawał ostatnie kasety VHS nagrane jeszcze z amatorkami-studentkami z KSM, ale wziął udział w biciu pewnego rekordu i w 0,13 % rekord jest jego zasługą-https://pl.wikipedia.org/wiki/Paulina_Kaczanow
  • Odpowiedz
@jerzu70: Orłoś nawet o tym rekordzie przeczytał w swoim programie co pociąg jedzie szybko na początek. Znana sprawa. Dzisiaj pewnie takiego info nie podaliby, że to wydarzyło się. Pamiętam, bo moja nieżyjąca babcia stwierdziła, że to obrzydlistwo, po czym dodała, ale to pewnie takie aktorstwo, jak w MjM, gdzie Małgosię maja wszyscy;)
  • Odpowiedz