Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +362
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
jegertilbake +231
Czy z uwagi na niska demografię w Polsce nadszedł w końcu najwyzszy czas, zeby księża przestali ubierać sie w sukienki jak transwestyci i znaleźli sobie żony z którymi założą rodziny pelne dzieci dajac przykład swoim parafianom?
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
źródło: 83622645d6a1239ce228e725bf0ec26f
Pobierz

![W Wirginii 2 psy zagryzły 23 jelonki w pogotowiu dla dzikich zwierząt [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/500bd119dbd9689e9136de2fbb16c514d275157cc1c264f8f4cc2177de9924d0,q80.jpg)

O c--j. Wyskoczył mi na Fb jakiś post o kiszaku, a w komentarzach dalszy znajomy broni rumuna i pisze o jego osiągnięciach w grach xDDD
Patrzę i kolejny znajomy go wyjaśnia, że ten rekord Polski w h3 to jest jednej kampanii wykutej na pamięc z quick bitwami. Kiszakowiec już wyzywa. A ja se czytam i odpalam chipsy, może się rozkręci. Wjeżdżamy w mainstream.
źródło: hqdefault
PobierzxDDD
1. Co ty porównujesz? Na igrzyskach olimpijskich sportowcy konkurują danego dnia przeciw sobie. Speedruny o których teraz mówimy to po prostu chłopy sobie w domu powtarzają setki razy danego runa. To tak jakbyśmy nie organizowali igrzysk tylko brali wyniki z treningów.
2. Skoro mówię, że to jest zajebiście nudne i nie wymaga skilla(wiem co mówię, bo jak trzeba to speedrunuję gry w ramach platyn), no to nie będę
2.Możesz się wypowiadac, ale to nie zmienia faktu ze mozesz p-------ć głupoty jak boomer.
3.Teraz mówisz o konkretnej kampanii w h3, że to żadne osiągnięcie. Owszem, masz prawo do takiego zdania. Natomiast przpyominam ci, że wcześniej mówiłeś ogólnie o speedrunach w grach turowych, że są bez sensu, więc nie zmieniaj tematu. Zabrakło ci argumentu,
@WojtekNitrodolski
1. jak to samo? Igrzyska masz dany wyscig danego dnia, a speedrunnowanie w formie o ktorej mowimy to klepanie sobie tysiecy powtorzen xD
Trening i wyscig na igrzyskach mozna porownac do grania skrimow przed, a potem wystep na turnieju, a nie
heal moze jest odpowiedzialny za cos na normalnym raidzie, ale nie speedrunie
pierwsze co robisz optymalizujac raid to ucinasz healerow, bo sa useless jesli inni nie popelniaja bledow
ale tez ile to przygotowan, najwieksze swiry gildyjne robily codziennie praktyki speedrunow na altach, potem 1-3 na "mainach" bo tez mieli po pare takich samych klas, spocenie na maxa
Juz sam fakt, ze taka lamaga jak kiszak jakis ten wynik wykrecil mowi samo za siebie.
Chyba jestem trollowany ,ale odpowiem jeszcze raz.
Speedrun Kiszaka = prawdopodobnie znalazl na necie poprzedni speedrun, gdzie ktos uzyl danej strategii/abuse'a i go troche poprawil/napieprzal az sie udalo urwac z minute czy ile.
Czy kiszak gral jakiekolwiek pvp w tych heroesach? No nie xD
Co to oznacza
@WojtekNitrodolski: Mamy od czynienia z tym że ziomek potrzebował jakiegoś rekordu żeby się nim chwalić więc postanowił zespeedrunować kradzionym sposobem jedną kampanie w grze turowej, mając do wyboru setki, tysiące, dziesiątki tysięcy bardziej ciekawych i spektakularnych metod speedrunowania czy innego bicia rekordów więc porównując to do