Wpis z mikrobloga

Prada wypuściła nowy zapach paradigme. Jak pachnie? Czysto. Tyle można o tym powiedzieć, niczym się nie wyróżnia, nudny, oklepany, po prostu czysty zapach. Dla mnie nienoszalny. Już lepiej kupić ysl myslf le parfum, bo pomimo, ze też nienoszalny, to chociaż pachnie jak czyste pranie i będzie można wypsikać prześcieradło (: a jak już kupować czysty zapach to po prostu l'homme, która jest najlepsza i najtańsza.

#perfumy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Valentino Uomo Born in Roma

@Omniscient: nie wąchałem. Mi zalatywało jakby inspirowali się myslf parfum, ale ta czystość paradigme jest jakaś taka specyficzna, ze nienoszalna

ten srebrny imo najlepszy z trzech

@anomalia_: matowy, czarny flakon
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: To mi sie podoba. Jak to ma byc ich taki męski top seller, ktory ma trafic do jak najwiekszej grupy ludzi, to w tej kategorii jest ok. Wiadomo, to jest nic jakkolwiek interesującego dla perfumiarzy, ale jak masz komus z rodziny polecic perfumy, to taki paradigme jest dla takiego kogoś ok. wolę go niz taki sauvage
  • Odpowiedz
  • 0
To mi sie podoba

@kanapeczkaa: z jednej strony jakiś taki no-brainer spoko na prezent, ale ta Prada prodiż jest po prostu mega słaba nawet jak na no-brainera. Zwłaszcza, że mają o wiele lepszą linię l'om
  • Odpowiedz