Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +16
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

tO niE jEsT GrA jAk POe1, tUtAj JeST Po PrOstU wOlNiEj i NiE TrzEba DeDajA xddd
Tyle że co to pokazuje? Że są problemy z performance - bo są.
A w między czasie masz jak warrior rozwala całą mapę, gdzie ty płakałeś że nie dajesz rady w aktach.
Nie wiem co próbujesz pokazać. Obejrzałeś co wkleiłeś?
@FrostlyMostly: Nie, potwierdzili tylko moje obserwacje i że nic się w sumie nie zmieniło od 0.1, nadal te same fundamentalne problemy. Nadal giniemy od mobów zostawiających jakieś gówna po śmierci, nadal zdychamy oneshotowani nie wiadomo skąd, nadal "podłoga to lawa" etc
@Khaine: No, ok tu masz racje - on death effects ssą a GGG się uparło - nie wiem jednak jak to jest fundamentalne.
@FrostlyMostly: No dosyć fundamentalne gdy jest to jedna z głównych przyczyn zgonów obok lawy na podłodze.
@FrostlyMostly: super i przy okazji porusza się jak g---o, pada od degenów, plam na ziemi, aury która wyłącza HP regen, slow efektów których ranged może unikać, chaos DMG którego armor nie mitiguje w przeciwieństwie do evasion i ESa, mobów które są nieśmiertelne na bliski dystans, mobów które mają aure ze slowem xDDDDDDD
Tak, aoe warriora które zużywa 4 różne skille
Jezu, no histeria po prostu. Totalny bullshit beks.
@Khaine: Czyli chcesz wywalić magic find xD
No tak, ograniczajmy grę bardziej - byle prościej.
@FrostlyMostly: Oczywiście że tak, po co to jest w ogóle? To nie ma żadnego sensu poza tym że "W POE1 TAK BYŁO" xd To jest kolejny parametr który promuje OP buildy pod speedclear, bo one sobie mogą poświęcić affixy na takie rzeczy a słabszymi wiadomo - słabszymi nie powinieneś grać xD
PoE2 ponoć miało się właśnie nie opierać na "wciśnij przycisk by ekran eksplodował