Aktywne Wpisy

MonazoPL +136
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +465
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

85 030 - 183 = 84 847
Zacząłem ćwiczyć z wykopem 4 grudnia 2023 roku i od tego czasu zrobiłem 13 462 podciągnięcia ᕦ(òóˇ)ᕤ. Dziś:
183 podciągnięcia w 14 seriach (liczby jak na screenie), nogi składam w krzesełko by aktywować brzuch, nachwyt, ręce na szerokość barków.
Dodatkowo:
-5 serii skrecania brzucha z uniesionymi nogami, trzymając 5kg odważnik + nożyce (łącznie 140 bez odpoczynku, 80 poziomych i 60 pionowych)
-60 przysiadów z 5kg obciazeniem
No i wczoraj brzuch robiłem i przysiady oraz wykroki.
W komentarzach wrzucam foty, ponieważ prosił o to @Karling który chciał zobaczyć jak wygląda przód i płacy po takiej liczbie podciągnięć. Nie wiem czy chodziło o takie zdjęcie pleców, nigdy nie umiałem robić ich zdjęcia xd sorry za to że to w lustrze i łazience, ale no cóż, to nie tinder ¯\(ツ)/¯. Chciałbym zaznaczyć, że ta forma jest zrobiona głównie na treningu domatora bez ciężarów i nigdy w życiu nie zrobiłem pełnego treningu na siłowni, więc się da :) owszem, wrzuciłem z rok temu ciężary, ale już wtedy moja forma była w sumie bardzo podobna, zmiany są wręcz kosmetyczne.
#mirkokoksy i z racji fot w komentarzach #pokazforme
źródło: 1000003972
PobierzCoś mi się nie chce wierzyć że na podciagnieciach to zrobiłeś. Klatę masz d------a a nie robi się przy podciąganiu. Ja całe życie mam gdzieś drążek i się coś podciagam to super działa na łapy (przedramiona zawsze d------e, czasami mam wrażenie że większe od bicka), brzuch i plecy, a skąd u Ciebie te barki/klata?
@Bosypalec @wczesniej_mialem_ksywke tak, zrobiłem tą formę ćwiczeniami domowymi. Przede wszystkim bazą tej formy były pompki, które robię od kilkunastu lat, od czasów technikum. Drążek wleciał właśnie w grudniu '23. Więc "na początku Bóg stworzył pompki i widział, że było to dobre"
@Eternal_Oblivion @Anihilacja_entropii czas 14
Pewnie jeszcze aktywny na świętym tagu - z takimi tu siedzimy
Poza mięśniami masz też bardzo niski BF, dlatego pytam
Ogólnie zrobię 4 takie serie i moje ręce już się do niczego nie nadają. Przed podciąganiem biegam sobie 3km na bieżni, a po podciąganiu robię pompki, zwykle diamentowe, i szerokie około 40 w seriach po 10. Ćwiczę raz w tygodniu godzinkę. Dobra dieta ale żadnych białek, kreatyn ITP. Raczej ryby, steki, sushi
Nie mam takiej
kiedys tez wpadlem w taki rytm. tylko na kartce obok drazka odznaczalem dlugopisem wykonane serie.
ze 3 lata. eh. tylko wypadek i zmarnialo. ale wracam dzieki za motywacje!