Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
okoboji +15
to co CEO Columbus Energy odawala na live u Stanowskiego to mina Krzyśka wszystko wyjaśńia
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-27 o 22.37.48
Pobierz

#taniec #wygryw #motywacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Analogiczne opinię usłyszałem o Szybkich Randkach xd
Szkoda zachodu ¯\(ツ)/¯
@ka-lol: Serio uznałeś, że szkoda zachodu, bo ktoś powiedział, że na takie imprezy chodzą brzydale? Zawsze podejmujesz decyzje na podstawie zdania jakichś prostaków?
malowanie po numerach ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na tangu nie zauważyłem.
(co nie oznacza, że ludzie później w normalny sposób się nie wiążą w związki czy inne romanse)
@Blaskun: Najwyraźniej partnerki
@venomik: o tym też właśnie słyszałem ¯\(ツ)/¯
Jak weźmiesz grupę kilkudziesięciu osób obu płci to całkiem naturalne, że tam się nawiążą jakieś znajomości: koleżeństwa, związki, romanse. Nie tylko w tańcu,miałem choćby w grupach na studiach.
Nie ma w tym nic dziwnego ani złego.
Ale lata temu rozniosła się wieść, że taniec to świetny sposób na wychodzenie z przegrywu.
I to właściwie jest fajny sposób na to, ale nie tak jak sobie niektórzy
@venomik: i co wtedy się robi?
Bo może faktycznie, tę opinię które słyszałem od kobiet, są w pełni uzasadnione ¯\(ツ)/¯
Ale po przeciwnej stronie... wyobraź sobie, że jesteś ladna dziewczyną, chcesz nauczyć się tańczyć. Idziesz na kurs. I jest tam facet, który ciągle zagaduje do lasek.
Zatanczyliscie minutę, instruktor zatrzymuję muzykę i zaczyna wyjaśniać grupie jak poprawnie zatańczyć aktualna figurę, a koleś cały czas trzyma Cię za rękę, stoi
@venomik: to miałem podobnie na basenie, gdzie po miesiącu chodziłem już sam na zajęcia ( ͡º ͜ʖ͡º)
Teraz pływam jak mała orka (ʘ‿ʘ)