Aktywne Wpisy

yahoomlody +123
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +301
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Jakie temperatury powinien mieć i5 12600k w idlu na chodzeniu powietrznym, konkretnie Noctua nh-d15.
Mój proce obecnie siedzi na okolicach 45°C i się zastanawiam czy za mało pasty nie dałem albo jest po prostu za stara.
No i potrzebuje jakieś heatsinków na sekcje zasilania, starczą najtańsze z taśmą samoprzylepną czy dobrać jeszcze termopad?
https://youtu.be/iYU1OskbY-Q?t=581
@chicken216: Ale co cię niby boli z tym 45 w idle albo 80 w grach? Gdzie jest problem?
6-7 stopni powyżej gorączki mu nie zaszkodzą w idle, tak samo jak 80 w obciążeniu to daleko do siedzenia na limicie 95-100.
Noctua jest pewnie na tyle cicha, że możesz podbić trochę obroty w idle i zbić te kilka stopni,
źródło: temp_file8796721047780358161
PobierzW dodatku u ciebie wentylatory Noctua albo wieją ciepłym powietrzem wprost na backplate/pcb twojego GPU, lub jeśli są ustawione na ciąg do góry, to nie mają skąd zasysać zimnego powietrza?
źródło: comment_7RuoijOY2Gg0CrBcaQnB5c2PdHxyOx5D
Pobierz