Aktywne Wpisy

drummish 0
Jesli moimi ulubionymi battlefieldami jesli chodzi o multi byl bad company 2 i potem battlefield 3 (bf4 juz mi sie az tak nie podobal) to warto kupic battefielda 6? Troche kusi ale boje sie ze kupie, okaze sie scierwem i 3 stowy w plecy xD
#battlefield
#battlefield6
#bf3
#gry
#battlefield
#battlefield6
#bf3
#gry

HamujPiety +14
#primemma XDDDDDDDDDDD

źródło: 2BAk9kpTURBXy8wOWVlZTBkYzAzYWUyYWEyYThlYWNlYzA2MjUyYjFiZS5qcGeSlQMAzQFszQdszQQtkwXNBLDNAqTeAAGhMAE
PobierzJak inaczej chcesz dotować innowacje niż poczekać aż wystąpią i będzie wiadomo, że to dobra inwestycja? Oczywiste że będzie to pompowanie kasy we wszystko i jak coś się akurat uda to ogłosimy sukces, a niezliczone ilości upadłych projektów to będą wyciszane aferki.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@blessed_by_swiezonka: Mój boże, ja kiedyś na żarty mówiłem, że Kazimierz Wielki to był komuch i lewak, aby wyśmiać prawaków,
kapitalizm ewulował bezpośrednio z feudalizmu a państwa narodowe wtedy nie istniały, właściciele ziemscy to byli precedesorzy kapitalistów a królowie byli zarządcami mającymi dbać o ich interes tak jak dziś państwo jest zarządem powierzniczym mającym dbać o interesy kapitału. Twierdzenie, że jest w jakiś sposób