Wpis z mikrobloga

Myślę nad zainwestowaniem kasy w coś ciekawego. Taka profesjonalna maszyna do SIM racing 100-120 tys zł. Następnie opłata 100 zł za godzinę grania. W lato mógłbym nad morzem być ztym. Dobry pomysł/kiepski pomysł? #simracing #gry
Megalogin - Myślę nad zainwestowaniem kasy w coś ciekawego. Taka profesjonalna  maszy...

źródło: QS-S25_2

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Megalogin raczej mniejsza kwota za krotszy czas, watpie zeby ktos chcial siedziec nad dzieckiem godzine. Lepiej by Ci sie oplacalo 20zl za 10 min wtedy masz za godzine 120zl
  • Odpowiedz
@Megalogin: widziałem już przynajmniej kilka biznesów i stacjonarnych i obwoźnych, opartych o symulatory jazdy i wszystkie po krótkim czasie sobie padły.

Nie wiem czy padły bo miały paść (bo były tylko utylizacją dotacji czy czegoś), ale jakiś szczególnie złoty interes to to chyba nie jest.
  • Odpowiedz
@Megalogin: według mnie kiepski pomysł, zanim Ci się to zwróci to miną lata. Poza tym da się coś takiego zrobić za połowę, a nawet 1/3 podanej ceny. Może nie taki wypasiony, ale działanie prawie identyczne. No ale trzeba mieć o tym trochę pojęcia.
  • Odpowiedz