Wpis z mikrobloga

do zamówienia notino dało mi próbkę jakiejś novellisty unique wood. Sprawdzianem i pachnie saważem. Patrzę na necie i klon saważa. No nic, pewnie jakiś szczoch. A tutaj dobrze trzyma, projektuje. No, no fajny klon saważa i to za jakąś stówkę. Wchodzę na notino, patrzę cenę tego unique wood i jedno wielkie "WTF?!?". Sprawdzam perfumehub, notino ma najtańszy unique wood. Patrzę na cenę oryginalnego saważa. Oryginalny dior saważ jest tańszy od jakiegoś noname zamiennika XDDD co się odwala w tej perfumgrze?

#perfumy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

novellisty unique wood

@SlepyBazant: ja zakładam że to jest marka robiona specjalnie dla notino, albo do nich należy. W notino obsługa tez czesto proponuje właśnie tą markę. Mają na niej na pewno największą marżę, to że jest tylko w notino też mówi samo za siebie. btw też mi kiedys tego unique wood proponowali xd

Z tego powodu jestem nieufny jak też w takim douglasie są perfumy oznaczone "tylko w douglas"
  • Odpowiedz
  • 3
@oficjalniemartwa: taka to nisza, że tylko notino sprzedaje XD

@kanapeczkaa znalazłem, że novellist nalezy do jakiejś givet sarl. Do nich należy też marka Korrika, którą sprzedaje notino. To givet sarl to włoska spółka. Wszedłem na ichniejszy KRS, żeby zobaczyć, kto jest udziałowcem. Okazało się, że Włosi mają taki super portal, że żeby poznać informacje inne niż nazwa, adres i forma prawna, to musisz zapłacić 5 euro XDDDD
  • Odpowiedz
@SlepyBazant:

Włosi mają taki super portal, że żeby poznać informacje inne niż nazwa, adres i forma prawna, to musisz zapłacić 5 euro XDDDD

nie tylko Włosi, generalnie taki nieograniczony dostęp do informacji jak u nas na zachodzie nie jest standardem i prawie wszędzie sie płaci <też byłem zdziwiony>
  • Odpowiedz