Aktywne Wpisy

marcelus +99
Mało informacji dało mi taką radość jak to. Chylę czoła przed ogromem pracy włożonej przez podmorskich policjantów. Najlepsze jest to, że teraz żaden taki zwyrol nie będzie spał spokojnie, tylko będzie się c--j budził w nocy z myślą czy już go mają, czy już trafili na jego trop. I dobrze. I tak ma być.
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
źródło: 1000037635
Pobierz
KratosBogWojny +88
Gdyby nasi rodzice mieli po 5-6 dzieci jak nasi dziadkowie to dzisiaj byśmy mieli takie bezrobocie wśród milenilasów, że by was kukle swędziały i byście Januszowi chapali po same bile aby tylko pozwolił wam j---ć w jego fabryce smrodu.
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do

Odpisuję tylko dlatego, że to jest pytanie, które słyszę na co drugim small-talku w okresie wakacyjnym, zaraz po "jakich perfum używasz?".
Więc posłuchaj uważnie, bo żyć wiecznie nie będę i zdradzę ci teraz sekretny język ludzi, których nie kręcą podróże.
Niekoniecznie. Ten argument najczęściej zamyka dyskusję
1. Nie chce po prostu tam leciec i daje ci argument ze nie ma kasy, abys nie drazyl dalej tematu
2. Zyje ponad stan i na prawde go nie stac - pelno takich osob jest niezaleznie od zarobkow
3. Nie stac go ze wzgledu na jakas mega niefortunna sytuacje zyciowa w stylu splata dlugow rodzicow itp, roznie w zyciu moze byc
Zamyka bo jak ktoś zaczyna gadać o pieniądzach go Polacy najczęściej nie będą się konfrontować tylko na wykopie pisać żale
Ale ten gość z roboty właśnie chciałby tam jechać tylko narzeka na kase xDDDD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tak Ci powiedział czy tak sobie wmawiasz?
nie twoja sprawa ile ktos zarabia, na co wydaje i na co go stac/nie stac