Aktywne Wpisy

MonazoPL +108
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +22
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 23.5% (144)
- kit 52.1% (319)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 24.3% (149)

Widzuałem kiedyś takie wideło i przypinam dla upamiętnienia normiki globalnie śmieją się i wystawiają huopów bożych intencjonalnie lub nie. Głowa do góry huop, będzoe dobrze.
@JuzNieBedePodrywalMirabelek Jakby mieszkał w wojewódzkim i ciagle się umawiał bo byłoby z kim to na bank coś by wypaliło tylko iśc za ciosem a najgorzej jak na wiosce i prawie nikomu się nie wyświetlam a realnie nie ma tu bab.
Niestety dla przegrywa nigdzie już nie ma miejsca
@JuzNieBedePodrywalMirabelek Kiedyś miałem dużo like i w ogóle ale to byłem pół roku w Bydgoszczy i wtedy to wszędzie od ch*ja i nawet same z siebie pisały i dużo a tu to nic wcale zero XD
Współczuję Miras, przykro
@Zwierz33: istnieje klasyczny trik Krausera jak poradzić sobie z sytuacją, w której wybierasz się na randkę i masz przeczucie, że dziewczyna może się na niej nie pojawić ; - )
@Zwierz33: chyba jak jesteś chadem. Nornmalnie huop w mieście jest kompletnie ignorowany i masz 1 na 1000 przy dobrym wietrze.
źródło: temp_file3303341775589833331
Pobierz