Wpis z mikrobloga

✨️ Frustracje związane z wpływem matki na życie osobiste
W końcu to zrobiłem. Matka 25 lat mi powtarza że żenienie się nie udaje, to niewypały, a później gada że ja nie mam nikogo i jestem jeszcze bez dzieci.

Jak mam mieć kogoś jak ona mnie tak wychowuje?

#zalesie #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim w tym wieku to już czas przeciac pępowinę i traktowac matkę grzecznie ale z dystansem , nigdy sobie nie ułożysz życia jeśli będziesz jako dorosły człowiek słuchał rodziców , tym bardziej że oni mają swoje wizje a i umysł szwankuje z wiekiem
Szczerze to pachnie toksycznością bo ja bym się swoim dzieciom do życia miłosnego nie wtrącała , to już ich sprawa czy chcą ślubu zostać homo czy iść do
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jak będziesz we wszystkim słuchał matki to skończysz jak mój sąsiad któremu matka żonę wybierała każda była jego nie godna , ta za biedna , ta za brzydka , skończył jako stary kawaler w wieku 50 lat i dopiero jak matka umarła wziął sobie matkę z dziećmi i skończył gorzej jak gdyby nigdy się swojej matki nie słuchał , bo jak był młody to miał o wiele wiekszy wybór i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jesteś dorosły i możesz przestać słuchać matki i zająć się swoimi sprawami. W sumie to na tym polega życie że rodzice Cię czegoś uczą czy coś mówią i nie zawsze to jest pomocne czy potrzebne w życiu więc musisz się zastanowić czego chcesz od życia i to co Ci potrzebne to się nauczyć sam lub iść na terapię by ktoś Ciebie tego nauczył w kontaktach społecznych. Innej drogi nie ma.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a co to wnosi do tematu posta? Idź na psychoterapię i/lub zainteresuj się psychologią (ale z książek pisanych przez uznawanych specjalistów np. Susan Forward)

Życzę powodzenia w drodze ku lepszemu
  • Odpowiedz