Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

Z ciekawości sprawdziłem, gdzie był KNF i czy wydał jakieś ostrzeżenie.
Jak się zapewne domyślacie to nie wydał żadnego.
Więc jak dla mnie #j------f
Zawiedli przy Amber Gold jak i teraz przy Coinplex
Dziękujemy!!!🫡
#piramidafinansowa #coinplex #knf #ambergold #inwestycje
A obecnie KNF to rzeczywiście śmiech na sali.
Jak ktoś chciał spróbować to niechby wrzucił takie pieniądze, których by mu nie było szkoda przy upadku
Niestety wiem jaki jest stan wiedzy ludzi o finansach i jednak ktoś musi czuwać by takie przedsięwzięcia nie powstawały.
KNF ma serio sporo
Bankier i Wyborcza dostrzegli problem wcześniej i najprawdopodobniej informowali KNF.
Argument o tym, że są zarobieni do mnie nie trafia. Zespoły się skaluje, powołuje nowe instytucje, nie mówiąc o automatyzacji procesów. Nikt by dzisiaj tego nie robił na piechotę.
Można też zdjąć ten obowiązek z instytucji 😉 albo nałożyć inne na podmioty
@TillCollapse: Jak usłyszałem od znajomych z ulicy o tej aplikacji, która już mailem jakiś czas to też od razu sprawdziłem czy przypadkiem nie ma już komunikatu KNF bo skala była ogromna. Szczególnie, że już funkcjonowalo biuro stacjonarne w Mielcu. Ogólnie państwo polskie jak zawsze w formie. Silne wobec słabych. Słabe wobec silnych. Tutaj skala była o tyle duża, że