Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +174
Siema wykop, doradźcie mi co zrobić. Auto przede mną przywaliło w barierki. Stoję za nim już od 6 godzin i powoli kończy się paliwo i słabo mi z głodu. Nie mogę ominąć wraku, bo bym zahaczył 5 centymetrów o podwójną ciągłą (na oko, może nawet z 7 cm, nie mogę zmierzyć dokładnie, bo nie wolno mi opuścić odpalonego samochodu).
Co robić w takiej sytuacji mirasy? Pomocy
#konfitura #samochodoza
Co robić w takiej sytuacji mirasy? Pomocy
#konfitura #samochodoza
źródło: IMG_3219
Pobierz
karolek118 +133
![[ROZDAJO] Ratujemy kotki z piwnicy! Rozdajemy klucze do naszej gry KittyRush](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0b35b2fddaf5aba4c3c6b30378a4e9575e6aa329626a8edc64a3dd1f4cdb97e2,q80.png)

A obecnie KNF to rzeczywiście śmiech na sali.
Jak ktoś chciał spróbować to niechby wrzucił takie pieniądze, których by mu nie było szkoda przy upadku
Niestety wiem jaki jest stan wiedzy ludzi o finansach i jednak ktoś musi czuwać by takie przedsięwzięcia nie powstawały.
KNF ma serio sporo
Bankier i Wyborcza dostrzegli problem wcześniej i najprawdopodobniej informowali KNF.
Argument o tym, że są zarobieni do mnie nie trafia. Zespoły się skaluje, powołuje nowe instytucje, nie mówiąc o automatyzacji procesów. Nikt by dzisiaj tego nie robił na piechotę.
Można też zdjąć ten obowiązek z instytucji 😉 albo nałożyć inne na podmioty
@TillCollapse: Jak usłyszałem od znajomych z ulicy o tej aplikacji, która już mailem jakiś czas to też od razu sprawdziłem czy przypadkiem nie ma już komunikatu KNF bo skala była ogromna. Szczególnie, że już funkcjonowalo biuro stacjonarne w Mielcu. Ogólnie państwo polskie jak zawsze w formie. Silne wobec słabych. Słabe wobec silnych. Tutaj skala była o tyle duża, że