Wpis z mikrobloga

Gdzie we Wrocławiu znajdę stacjonarne salony z fotelami ergonomicznymi do potestowania? Praca biurowa 8h dziennie, więc przydałoby się wybrać coś porządnego, ale najpierw chciałbym przymierzyć. Nie chcę sieciowek typu Jysk, tylko jakiś dobry salon z wieloma porządnym fotelami na stanie, tak by można było poprzymierzac na miejscu. Znacie takie sprawdzone miejsca we wro?

#wroclaw #ergonomia #fotelbiurowy #krzeslobiurowe #biuro #homeoffice
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

- astra na horbaczewskiewgo (zaraz przy głównym wejściu jest meblowy)
- siadam.pl mają biuro na Wyspiańskiego
- the-home-office.pl/ Mają showroom na Traugutta
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@murison dzięki. The Home Office wygląda na zamknięte na stałe. A. Kojarzysz do której otwarty jest meblowy w Astrze? Tak jak godziny działania Astry czy wcześniej się zamykają? I serio mają tam lepsze fotele niż Jysk/Ikea?
  • Odpowiedz
@kaczoor: meblowy w astrze no raczej tak jak astra. mysle że do 19 spokojnie, 19-20 to jużtam różnie może być. Nie wiem czy one sa lepsze czy gorsze - ale widze że mają tam tego troche. Co to są dokładnie za modele to ja ci nie powiem.
Jeszcze widze w robocie ktoś polecał kiedyś:
Wes Expert
Mikomax
Office Plus
Balma Meble
  • Odpowiedz
  • 1
@kaczoor jak wybierałem sobie odwiedzilem cztery punkty: inżynierska przychodu społem (Carterem design), wiśniowa przychodu archikomie (bakata design), brylantowa (aco design) i karkonoska (kinnarps). W tym ostatnim najgorsza jakość obsługi tak szczerze.
Ps. Ostatecznie kupiłem aeron, cała reszta odstaje.
  • Odpowiedz
Gdzie we Wrocławiu znajdę stacjonarne salony z fotelami ergonomicznymi do potestowania?

@kaczoor:
Kinnarps:
- Showroom - ul. Szwedzka 5, Bielany
  • Odpowiedz