Aktywne Wpisy
Besalama +59

Nadia_ +258
Cześć Wrocław
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
źródło: 9abace31-7cdb-4dda-a47b-18c09b059961
Pobierz

Damage control. #stanowski swojego chłopaka musi wybielic, bo źle wyszło.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWhy not voth?
Będa bronić STANOwsika, że prezydent może co 5 min zwoływac rady ganinetowe i robić połajanki jak Putin XDDD
Szkoda, że konstytucja mówi inaczej.
ALE NAWET gdyby przyjąć ich stanowisko, że prezio może kiedy chce ... to znaczy, że może wzywac ich każdego dnia o np[: 8 rano, by r------ć totalnie pracę rządu?
No debile, które niszcza państwo i wszystkie instytucje sprowadzają do absurdu.