Aktywne Wpisy

Moseva +63
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

wfyokyga +207
Jestem top mikroblogerem i jaka przewaga nad drugim miejscem. Krul i władca mirko, mówiąc skromnie bo jestem wybitnie skromnym człowiekiem.
źródło: temp_file3283309792774744229
Pobierz

moim zdaniem kiszak dobrze rozumie, że konflikt generuje zasięgi. jak się popatrzy na seriale, filmy i tak dalej to wszystko bazuje na konflikcie. ludzie lubią konflikty, konflikty wzbudzają emocję a więc kiszak działa jak typowy troll.
jakaś gra jest popularna w danym środowisku? to zacznijmy ją jechać, czasami jest to gra od ubisoftu, czasami jest to gothic, czasami jest to jakaś losowa gra jak silent hill remake, czasami są to dziennikarze, czasami są to twórcy gier. Zawsze można się do czegoś przyczepić, do animacji, do grafiki, do rozgrywki więc jest jak jest.
największy problem to jest jednak sekciarstwo bo kaszaka nie da się ignorować, jego fanatycy notorycznie atakują kanały innych ludzi.
Na pewno to, że będziemy go ignorować nic nie da bo on już od dawna jest kanałem na twitchu z jedną najwyższych ilości subskrypcji. Jedyne co moim zdaniem można robić to wyjaśniać
Gothic to też sekciarstwo bo nigdy nie będzie gry podobnej jakościowo do gothica, który jest idealny ma sto milionów fanów na całym świecie, jest wychwalany na każdym kroku.
to też cena bazowania ciągle na negatywnych emocjach
Wiesz kto stoi za sterami Alkimii? Człowiek od Gothica 3 zmierz bogów i Gothic 4 Arcania. Pisać dalej czy dalej masz klapki na oczach?
Wilki skaczące jak pradatory 3