Aktywne Wpisy

MonazoPL +152
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +688
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

Ehh mirki jak poradzic sobie z fomo. Obecnie mam 24 lata w teorii niezla prace(6500 za siedzenie w biurze z hybryda) dziewczyne mieszkam na swoim i mam czas na swoje pasje czy wyjazdy i pieniadze tez pozwalaja cos zaoszczedzic( miasto niewielkie wojewodzkie wiec spokojnie oszczedzam wynajmujac z dziewczyna 50/50) a zarazem jak ostatnio spotkalem kumpli z czasow szkoly to mimo ze np widze ze wielu mimo tego ze porobili inzynierki itd to nie sa w stanie znalezc jakiejkolwiek roboty i dorabiaja na dowozie pizzy czy innych budach z zarciem a tak to poprostu mieszkaja u rodzicow. ALE mimo tego mam uczucie ze wlasnie omija mnie to uczucie spelnienie po ukonczeniu studiow, chyba wyrobilem sam w sobie pewien kompleks ze mimo ze jestem w lepszej pozycji z potencjalem na awans itd to czuje ze ominely mnie te studia, obronienie sie, duma rodzicow XD.
Czuje najzwyczajniej ze jakos moi kumple ktorzy poszli na studia a tacy co wyjechali do berlina na uczelnie to w ogole znacznie wiecej osiagneli a ja jednoczesnie rzucilem dwa kierunki studiow bo poprostu byly kompletnie nie w tematach ktore mnie interesowaly i nie potrafilem sie uczyc czegos co kompletnie do mnie nie trafialo
#studbaza #pracbaza #studia #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Nie da się tego czytać