Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

No chyba, że chcesz wycisnąć te 100 kg po 12 razach tą 80 tką :)
ja na to mityczne 100kg w ogóle nie miałem parcia i wyciskałem pierwszy raz chyba jak już robiłem 95 x 5 xD
Btw. To jest 25% wiecej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
btw. jak umiesz prawidłowo wyjmować ciężar ze stojaków to wtedy można wyjąć dużo więcej niż jesteś w stanie wycisnąć xD
@BrakWolnegoLoginu: to wyciśnij 92,5; 95; 97,5 i potem 100
2. brak przyzwyczajenia do targania takich ciezarow.
Jesli 100kg to maks to polecam po rozgrzewce, a przed 1 serio wyciagnac 125% maxa, potrzymac 15-20 sec nad glowa, bez robienia powtorzenia ofc i odłożyc