Wpis z mikrobloga

Jak strollować trolla?

Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i to dzięki samej Mikołajowej.

Otóż @Wrrronika poza normalnymi prezentami postanowiła powrzucać kilka pustych paczek, wrzucić do środka całego brokuła (bo hehe pietruszka to jest passé), opakować folię bąbelkową papierem do prezentów i nazwać to giftem na odstresowanie XD. No śmiesznie, ale śmieszniej to było jak napisałem jej na priv, że te troll prezenty to pierwsze i jedyne co otworzyłem i na resztę nawet nie marnuję czasu i w---------m całość do śmieci xD Wrzuciłem ją na #czarnolisto i poszedłem na kebaba xD Nie minęło dużo czasu, a dostałem MMSa ze zdjęciem weryfikacyjnym paczki od @Wrrronika z dopiskiem "Wysyłam co Ci wysłałam, bo zablokowałeś mnie i się martwię, że w----------z na serio to do śmieci...." XDDDDD I kto tu został spepowany?

Na pewno nie ja, bo ja dostałem super paczkę ()

Bardzo dziękuję za te wszystkie podarki - widać w nich ogrom serca, pomysłowości i świetne wyczucie moich zainteresowań. Razem tworzą naprawdę wyjątkowy zestaw.

Książki to absolutny strzał w dziesiątkę. 48 praw władzy Roberta Greene’a w pełnym wydaniu to pozycja, którą od dawna chciałem mieć. Pożyczyłem koledze moje zwykły wydanie na wieczne nieoddanie przed przeczytaniem i wreszcie mogę po nią sięgnąć xD Inspirująca, prowokująca do myślenia i dająca dużo materiału do refleksji nad ludzkimi zachowaniami, strategią i psychologią. Przyda się w moim zawodzie. Z kolei "Władca liczb" Marka Krajewskiego przyciąga już samą okładką, a świadomość, że to mroczna, inteligentna literatura, sprawia, że nie mogę się doczekać aż ją pożrę w jakiś wieczór.

Nie ma to jak dostać planszówkę dla jednego gracza "Kotełki", nie musiałaś dobijać singla, wiesz? Żarty.. żartami, ale logiczna gierka o kotkach może być czymś idealnym dla mnie xD Jako stary kociarz lubiący łamigłówki na pewno będę się dobrze bawił.

Zestaw do naprawy zegarków - bardzo praktyczny, solidny i dający możliwość samodzielnego majsterkowania, takich narzędzi nigdy zbyt wiele.

Świetnym i bardzo trafionym prezentem są również pałeczki do jedzenia - eleganckie, stylowe (z kaczuszkami:3) i idealne dla kogoś, kto lubi kuchnię azjatycką i ceni taką estetykę. Super są, na pewno będą z nich korzystał :3

A najbardziej to dziękuję za pudełko do zegarków z własnoręcznie wykonanymi malunkami. Takiego nie ma nikt inny na świecie. Zresztą zobaczcie w komentarzu! Cudo. Widać napracowanko.

Nie zapominam podziękować też za przyciski do klawiatury mechanicznej, ciasteczka z wróżbą i inne drobiazgi (z szuflady pudełka też ()). Za więzienne skiety i za te słodycze, które "mogą wywołać szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci" XDDDDDDD

Rysunków, które towarzyszyły tej paczce wam oszczędzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nie chcę wyłapać bana. Jeszcze raz ogromnie dziękuję za wszystko i usuwam z czarnej listy póki pamiętam xD Piękna to była edycja, nie zapomnę jej nigdy.

#pokapake #afera dla atencji
skomplikowanysystemluster - Jak strollować trolla?

Kiedy dowiedziałem się, że moim M...

źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No śmiesznie, ale śmieszniej to było jak napisałem jej na priv, że te troll prezenty to pierwsze i jedyne co otworzyłem i na resztę nawet nie marnuję czasu i w---------m całość do śmieci xD Wrzuciłem ją na #czarnolisto i poszedłem na kebaba xD Nie minęło dużo czasu, a dostałem MMSa ze zdjęciem weryfikacyjnym paczki od @Wrrronika z dopiskiem "Wysyłam co Ci wysłałam, bo zablokowałeś mnie i się martwię, że
  • Odpowiedz
@skomplikowany_system_luster:

Otóż @Wrrronika poza normalnymi prezentami postanowiła powrzucać kilka pustych paczek, wrzucić do środka całego brokuła (bo hehe pietruszka to jest passé), opakować folię bąbelkową papierem do prezentów i nazwać to giftem na odstresowanie XD. No śmiesznie, ale śmieszniej to było jak napisałem jej na priv, że te troll prezenty to pierwsze i jedyne co otworzyłem i na resztę nawet nie marnuję czasu i w---------m całość do śmieci xD
Zgrywajactwardziela - @skomplikowanysystem_luster: 
Otóż @Wrrronika poza normalnymi p...

źródło: obraz_2025-12-15_211250971

Pobierz
  • Odpowiedz
@cytmirka: Ty sobie zobacz jaką zrobił wlasnie on, skomplikowany system luster.
https://wykop.pl/wpis/84264981/czas-na-moja-pokapake-powiem-na-wstepie-ze-moj-mik
@Fanatice +140
Czas na moją pokapake, powiem na wstępie że mój mikołaj poleciał na ostro i będzie grubo - oczywiście w pozytywnym znaczeniu, za co szczerze bardzo serdeczne podziękowania dla @skomplikowany_system_luster i przyznam, że jest to chyba serio najlepsza wykopaka jaką tutaj widziałem. Prezentów jest na minimum 6x goldów.
Prezenty
  • Odpowiedz