Aktywne Wpisy
ejenes 0
Prześle 100zl blikiem, jak ktoś zaproponuje skuteczne rozwiązanie problemu.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.

Daszka +1
#chcepogadac Nocne Polaków rozmowy. Co robicie? Lulacie?

Już inna sprawa, że dzisiaj młodzi ludzie rozjeżdżają się po całym świecie. Mają prawo układać życie pod siebie i gdziekolwiek chcą. Robienie dzieci w celu zabezpieczenia siebie jest głupie, naiwne, okrutne.
@elsajko: geba 3-4/10
Jego brat ma zone i dzieci. takze tego
Chyba już nikt nie chce tak żyć
No właśnie gdyby było więcej beciakow i bialorycerzy to by było więcej rodzin , kobiecie potrzebny jest facet który będzie prawdziwym wsparciem
nigdy nie przypuszczali ze propaganda celowo zatruwająca i demoralizująca zachód
będzie tak naprawdę przyczyną końca naszej cywilizacji
@spirityfree: których wybieracie xd
Czyli patusów xd
Bo dla was liczy się wygląd i patologia, a nie jakiś tam charakter i ogarnięcie życiowe:p
@spirityfree: Prąd, woda, praca za którą masz pieniądze, służba zdrowia, policja... mogę tak wymieniać dalej ¯\(ツ)/¯
Osądzam po przeciętnych osobach.
Wystarczy poczytać co tutaj jest pisane o kobietach i matkach.
@Linnior88: zabawne, bo większość kobiet jakie poznaję, stawiają na zabawę i swoje "miło" spędzone chwile czyt. doświadczenie
No to ja nie mam takiego podejścia i dużo kobiet z wykopu też nie
@spirityfree: To idź poczytać Facebook, onet, wp, posłuchaj radia i pooglądaj telewizję
Wszędzie tam szerzy się nienawiść do
Komentarz usunięty przez autora
Ale no sorry takie rzeczy zdarzają się po obydwu stronach barykady, kobiety pragnace księcia z bajki, który sprawi że facet na nie będzie tyarać, oraz choćby faceci którzy zostali nauczeni, że mamusia wszystko zrobi za nich i potem w związkach oczekują, że