Wpis z mikrobloga

@Nowystaryziel: Ale nie powinny tego robić, obarczanie niewinnych dzieci odpowiedzialnością za wybory rodziców jest niesprawiedliwe. Ani ja nie dam na siebie nałożyć odpowiedzialności w tej postaci ani nie zrzucę jej na innych.
Już inna sprawa, że dzisiaj młodzi ludzie rozjeżdżają się po całym świecie. Mają prawo układać życie pod siebie i gdziekolwiek chcą. Robienie dzieci w celu zabezpieczenia siebie jest głupie, naiwne, okrutne.
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik nie chce ci psuć zabawy ale z kim te kobiety mają robić dzieci jak faceci chcą one night standów , nie chcą pomagać w domu , nie chca robić przy dzieciach , wymagają zarobków podobnych do siebie i własnego mieszkania
Chyba już nikt nie chce tak żyć
  • Odpowiedz
oglądając filmy katastroficzne o spadających meteorytach i wojnach termojądrowych
nigdy nie przypuszczali ze propaganda celowo zatruwająca i demoralizująca zachód
będzie tak naprawdę przyczyną końca naszej cywilizacji
  • Odpowiedz
Macierzyństwo obrzydziło zderzenie się z rzeczywistością, podejście mężczyzn

@spirityfree: których wybieracie xd
Czyli patusów xd

Bo dla was liczy się wygląd i patologia, a nie jakiś tam charakter i ogarnięcie życiowe:p
  • Odpowiedz
@ka-lol: z patologią się nie zadaje. Nie tak, że nigdy nie poznałam ale odcinam takie osoby.
Osądzam po przeciętnych osobach.
Wystarczy poczytać co tutaj jest pisane o kobietach i matkach.
  • Odpowiedz
nie chce ci psuć zabawy ale z kim te kobiety mają robić dzieci jak faceci chcą

@Linnior88: zabawne, bo większość kobiet jakie poznaję, stawiają na zabawę i swoje "miło" spędzone chwile czyt. doświadczenie
  • Odpowiedz
@ka-lol

> nie chce ci psuć zabawy ale z kim te kobiety mają robić dzieci jak faceci chcą

@Linnior88: zabawne, bo większość kobiet jakie poznaję, stawiają na zabawę i swoje "miło" spędzone chwile czyt. doświadczenie

No to ja nie mam takiego podejścia i dużo kobiet z wykopu też nie
  • Odpowiedz
Wystarczy poczytać co tutaj jest pisane o kobietach i matkach

@spirityfree: To idź poczytać Facebook, onet, wp, posłuchaj radia i pooglądaj telewizję

Wszędzie tam szerzy się nienawiść do
  • Odpowiedz
@ka-lol: z prąd, wodę płacę. Za policję płacę w podatkach. Jeśli chodzi o służbę zdrowia to również palce składkę zdrowotną. Pomimo tego korzystam tylko i wyłącznie z prywatnej opieki zdrowotnej. Natomiast moja praca opiera się na zagranicznych kontrahentach. Jedyne co tutaj jest „polskie” to spore podatki.
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: Nie, po prostu red pill i blackill to totalne idiotyzmy, i tak zdarzają się kobiety jak opisujesz ale to jest to tylko pewna grupa, z nierealistycznymi oczekiwaniami.
Ale no sorry takie rzeczy zdarzają się po obydwu stronach barykady, kobiety pragnace księcia z bajki, który sprawi że facet na nie będzie tyarać, oraz choćby faceci którzy zostali nauczeni, że mamusia wszystko zrobi za nich i potem w związkach oczekują, że
  • Odpowiedz