Wpis z mikrobloga

@Fekalny_okuratnik: ja jestem pełen podziwu w jakiś środowisku kobiet się obracacie. Pewnie dostosowanym do własnego poziomu. Nie wiem, ja ma znajome co mają normalne rodziny i w moim wieku i o wiele młodsze lub mają wieloletnich partnerów.

Oczywiście zmiana trendu istnieje, widać to w statystykach oczy obserwacjach, ale jeśli trafiacie na same takie, to albo chcecie to tak widzieć, albo świadczy o Was i środowiska w jakim się obracacie.
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak: Od kiedy black pill stawia kogokolwiek w roli ofiary? Black pill traktuje ludzi jak zwierzęta (którymi są) - albo masz porządane cechy i budzisz porządanie płci przeciwnej, albo ich nie masz i nie budzisz tego porządania. Wszyscy to wiedzą, ale większość unika powiedzenia tego wprost, bo to w ich mniemaniu świadczyłoby o nich źle, a to źle wpłynęłoby na opinię o nich - własna prezencja jest dla nich ważniejsza.
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: rozwiązanie problemu to migracja matrymonialna z biedniejszych krajów, ze stanów chłopy Azjatki sobie sprowadzają, czas aby Polscy faceci zaczęli sprowadzać Kolumbijki, Syryjki itp. inaczej ten czeka zagłada ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: korba jest kręcona od przeszło 30 lat. za późno się zorientowaliśmy, a nawet obecnie, nie widzimy tego do końca. Rynku matrymonialnego nie ma i oficjalnie zginęliśmy. Nawet jeśli znajdziesz już "szczęśliwy" związek, co graniczy z cudem, to weź później jeszcze go utrzymaj. P------e.
  • Odpowiedz
Macierzyństwo i zakładanie rodziny zostały obrzydzone do granic możliwości

@Fekalny_okuratnik: Po prostu ludzie się adaptują do nowej sytuacji - w tym wypadku kto ma rozum ten nie będzie ryzykować zdrowia i życia partnerki. Fatalna sytuacja na rynku mieszkaniowym nie pomaga, jak ktoś ma olej w głowie to nie będzie dzieciaka robił nie mając własnego mieszkania. Wzrosło poczucie potrzeby stabilności.

polscy mężczyźni zostali sprowadzeni do roli
  • Odpowiedz
Wszędzie tam szerzy się nienawiść do mężczyzn.

Tylko na wykop można napisać coś krytycznego o kobietach. I to lekko, bo lecą bany.

Nienawiść do drugiej płci, szerzą kobiety.

@ka-lol: xddddddddd. Wszystkie socjalmiedia opluwają kobiety
  • Odpowiedz
z prąd, wodę płacę. Za policję płacę w podatkach. Jeśli chodzi o służbę zdrowia to również palce składkę zdrowotną. Pomimo tego korzystam tylko i wyłącznie z prywatnej opieki zdrowotnej. Natomiast moja praca opiera się na zagranicznych kontrahentach. Jedyne co tutaj jest „polskie” to spore podatki.

@spirityfree:

Tyle tylko, że gdybyś urodziła się w jakimś kraju trzeciego świata z niskim poziomem edukacji, słabym dostępem do służby zdrowia, niskim poziomem bezpieczeństwa i
  • Odpowiedz
@KanJaweuDieZweite: odpowiedzialni sa boomersi i pokolenie X bo tak wychowali mlodsze pokolenie, oni tez poniosa odpowiedzialność bo tak wychowali polki że nie będą mieli wnuków, a chłop sobie poradzi bo ma dużo czasu na założenie rodziny i biały europejczyk jest najbardziej pożądanym partnerem na świecie, szkoda tylko obecnych 20latków bo oni nie zawsze wiedzą jakie życie daje perspektywy
  • Odpowiedz