Wpis z mikrobloga

@Fekalny_okuratnik: Zacznij szukać szmul w pracy na produkcji albo w kołach zainteresowań takie 4/10 z potencjałem na 6 jak raz pójdą do kosmetyczki a nie te z okładek magazynu. Pamiętaj, mokabe też nie zamoczy kija w babie której nie s-------i życia nieplanowana ciążą z hebanem, więc również wymiata topke.
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik Generalnie to głupi ci Żydzi, mogłoby się wydawać że pejsacz zagrał w szachy 5D ale strasznie krótkoterminowe to ich planowanie , skoro niszcząc świat zachodni to tak naprawdę rozdupcają se parasol ochronny. Jak nie będzie silnych USA i EU to kto im wyślę lotniskowce przeciw rozwścieczonym Arabusom?
  • Odpowiedz
I po co kombinować z teoriami spiskowymi?

Może po prostu nie jest atrakcyjny fizycznie. Status majątkowy i społeczny pomagają trochę ale tak naprawdę to tylko cope

@scriptkitty: w PRL to by baby się w drzwiach do takiego kawalera zabijały a teraz to im nie dogodzisz
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: jak kobieta w wieku 24 lat potrafi powiedzieć, że nie jest gotowa na poważny związek to o czym my mówimy, 3 takie miałem, wszystkie nadal żyją w swojej bańce zabaw i doświadczeń. Nie mówię o dzieciach tylko o faktycznym związku, który polega na braniu odpowiedzialności za to co nas otacza, o dorosłych decyzjach itd. Nie wiem skąd to powiedzenie, że kobiety dorastają szybciej, większość spotkanych przypadków zaprzecza tej tezie.
  • Odpowiedz
@marek2121: Nie dorastają tylko fizycznie dojrzewają szybciej, bo jest to mechanizm ewolucyjny, aby kobieta była jak najszybciej zdolna do rozrodu. Okres dorastania kończy się szybciej niż u mężczyzn, przez co mózg kobiet jest biologicznie mniej skomplikowany od męskiego. I to nie są żadne mizoginistyczne wymysły tylko naukowe fakty z biologii. Możesz sam sobie o tym poczytać.
  • Odpowiedz
Nie znam żadnego porządnego dobrego faceta który był by sam , ci którzy mówią że nigdy nie trzymali za rączkę albo wyzywają kobiety albo sami mają o wiele zawyżone wymagania na to co prezentują

@Linnior88: Piłem do tej wypowiedzi. Widzisz, ja znam mnóstwo normalnych fajnych facetów. Mówię, naprawdę nie ma kłopotu, chętnie pokaże wszystkie wiadomości. Uwierz mi, że niejeden facet na świecie został kopnięty w dupę bo był ''za dobry,
  • Odpowiedz
Jak już nie ma na co zwalać, to na Żydów i propagandę. Lepiej jojczyć zamiast wziąć się za siebie. A potem dziwota, że nikt was nie chce...
  • Odpowiedz