Aktywne Wpisy

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz
wykop +6
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Sobotnia trasa do Leżajska, choć miała być do Łańcuta. Cały dzień zimny, wiatr, przelotny deszcz, słońce może wyszło na godzinę - bluzy nawet na moment nie zdjąłem. Po drodze zamki w Iłży i Krzyżtopór. Oprócz tego ładne widoczki w świętokrzyskim i dziwny pomnik papieża na kuli w Tarnobrzegu. Długie oczekiwanie na prom i przelotne deszcze, które trzeba było przeczekać sprawiły, że nie miałem za wiele czasu i zamiast jechać do Łańcuta odbiłem na Leżajsk, gdzie pociąg był opóźniony jedynie o 50 minut, gdybym nie wyłączył garmina, pewnie bym dokręcał do 350-360 km, choć mimo tego i tak wyszedł nowy rekord. W Leżajsku był akurat jakiś koncert metalowy na placu na przeciwko dworca to przynajmniej sobie posłuchałem i nie było mowy o zaśnięciu czekając na pociąg. Nie bywam często na podkarpaciu, ale chyba jeszcze nigdy mi tu pociąg na czas nie przyjechał.
#rowerowyrownik #szosa #300km
Skrypt | Statystyki
źródło: 1755979997208
Pobierz