Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fizzly: a simona mola 25 lat temu kto r00chal? 19-25 letnie studentki (nawet dziewice) pozwalały ładować w każdy otwór kameruńczykowi z 165cm wzrostu łysiną i hivem w pakiecie xDDDD gdzie same zainteresowane twierdziły, że simon mol miał nawet 11 poleczek studenteczek tygodniowo xDDD
  • Odpowiedz
@irma266 „grasuje” XD dorosłe kobiety zrobią absolutną k---e z logiki byle wyrzec się odpowiedzialności. Dodatkowo bezdomny, napewno ogłusza ofiarę zapachem z pod pachy. Chłop nikogo oficjalnie nie zgwałcił, a suka nie da pies nie weźmie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Damntrain: on łysy nie musiał być. Kongoid od małego jest glony i do tego część przywyka. W Afryce ci się zalęgnie pełno robactwa tym kędzierzawym, sztywnym, poskręcanym włosiu. A do przychodni 300 km a ty nie masz auta ani krowy nawet. Kobiety, nawet w PL, pochodzenia negroidalnego też to robią i na łysy łeb leci peruka na klej.
  • Odpowiedz
@irma266: ani jednej "poszkodowanej" mi nie szkoda. Po urodzeniu dziecka takiemu przybyszowi z automatu matka i dziecko powinni dostać obywatelstwo przybysza, a polskie powinno zostać odebrane.
  • Odpowiedz
@irma266: Dobra. To ja mam takie inne jedno bardzo ważne podstawowe pytanie. W sumie co takiego tak naprawdę stałoby się (nie mam tu na myśli konsekwencji prawnych) gdyby on taki film opublikował? xD Nagranie pewnie jakichś setki w internecie jak biała baba wali z się z chłopem czarnym. Inną sprawą jest to, że głupie pindy są głupie i teraz podnoszą tego konsekwencje
  • Odpowiedz