Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wielga bolzga sie zesrala na fioletowo, bo hur dur wollyyyyyn

@KIaudik: sam se wymyśliłeś ten argument? XDDDD Nie wyslemy ludzi na front z innych powodów. I bardzo dobrze.
  • Odpowiedz
@KIaudik: no, masz zdolność analizy wypisz wymaluj jak janusz na urodzinach. Odpowiedz mi zarem na kilka pytan:
- wojsko polskie i SG obstawiają wiele km. granicy białoruskiej, z powodu wojny hybrydowej. Jest to zarazem granica UE - uważasz, ze sily zbrojne są tak liczne, że stać nas na wysłanie kolejnych żołnierzy na Ukrainę?
- polskie lotnisko służy jako hub transportowy w wojnie w Ukranie. Potrzebne są do tego zasoby finansowe,
  • Odpowiedz
@KIaudik Widać że Ci się chłopie odwaga z odważnikiem p------y, my już daliśmy im wystarczająco, nie potrzeba naszych żołnierzy w strefie zagrożenia, zresztą te rozmowy to póki co pic na wodę, nic nie zostało jeszcze ustalone, a Ty srasz żarem jak to kazdy bot ma w swoim zwyczaju.
  • Odpowiedz
A wielga bolzga sie zesrala na fioletowo, bo hur dur wollyyyyyn,

@KIaudik: Tylko to zesranie działa w dwie strony - Polska widzi ryzyko, że Ukraińcy mogą nie zareagować zbyt pozytywnie na polskie wojsko na swoim terenie, mimo że przecież wiadomo że Polska nie ma wobec Ukrainy żadnych planów podboju militarnego
  • Odpowiedz
Turcja, ktora ma taki interes w tej wojnie jak wlochy czy hiszpania

@KIaudik: Ty masz w domu mapę? Turcja ma dużo większy interes w tej wojnie niż Hiszpania, Włochy, Grecja, a nawet Szwecja.

Litwa, Lotwa i Estonia
  • Odpowiedz
@dafto wyślij fotkę jak tam ogarniasz sytuacje w mundurze xD weź ze sobą na front całą swoją rodzinkę saszka, a nie pierdzisz z Europy Zachodniej i namawiasz Polakow do włączenia sie do wojny. Poznałem wielu Ukraincow, którzy s---------i, a my mamy za nich walczyć? xD bronic Polski w razie wojny nie chcecie, a panoszycie sie i juz chcecie wysyłać polskich żołnierzy na Ukrainę xD powinniście sie pozamykać w zakładach, albo wyprowadzić,
  • Odpowiedz
@KIaudik: Przecież jak Amerykanie beda chcieli naszych żołnierzy na Ukrainie to bedą, my nic do gadania nie mamy tak jak w kwestii guwnostanów islamskich.
  • Odpowiedz
@KIaudik: tak, byliśmy frajerami wysyłając wojska na amerykańską wojnę to ciapastanów, zginął tam niejeden Polak albo wrócił z PTSD bądź bez kończyn.
Tak, bylibyśmy frajerami, gdybyśmy wysłali też wojska na Ukrainę. @rajet ładnie to opisał
  • Odpowiedz
@KIaudik: współczuję, że tym razem nie będziesz mógł się wykazać, ale coś czuję że jeszcze pojawi się ku temu okazja w niedługim czasie, mam nadzieję że wtedy też jako jeden z pierwszych stawisz się na komisji.
  • Odpowiedz
@Bardzo_fajny_kolega: jestem prawakiem, lol.
W armii USA na emeryturze to byś codziennie obsrany chodził. Bo oni armii używają zgodnie z jednym z jej przeznaczeń - obrony własnych interesów.
  • Odpowiedz