Wpis z mikrobloga

@Ch0senIndygo:

Nawet trochę zazdroszczę, bo fajnie jest tak bezwarunkowo czerpać ze wszystkiego przyjemność

Ostatnie zdanie z jego wypowiedzi jest wręcz podszyte ukrytą pogardą.

Niby mówi "eh, chciałbym być taki jak wy", a później dowala "wy kompletne bezguścia".
  • Odpowiedz
Wyzywaj, z całym swoim ludologicznym gronem, casuali jako podgraczy

Nazwij tak starego recenzenta, by podważyć jego autorytet i zyskać poklask społeczności

nie pykło i to ty jesteś wyśmiewany

nie wiesz jak z tego wybrnąć, więc wciskasz żałośnie prosty w zweryfikowaniu kit "ale ja nigdy nie mówiłem że każual to gorszy gracz"

Kolega do najbystrzejszych kredek w piórniku nie należy.
  • Odpowiedz
  • 1
@ActiveekHere: @xXxV4r3l5ExXx @Artok @Huptys z racji doświadczenia dziennikarskiego, którego mam zaledwie 1,5 dnia wrzucam zapis całej dyskusji, by nie zarzucano nam wycinków z kontekstu. Uwaga, wypada jeszcze gorzej:
https://x.com/snakeiter1/status/1959242554152554653
oraz mniej więcej całą dyskusję w jednym obrazku, z pięknym highlightem, gdzie zanim pada stwierdzenie "nie widzę wstydu w byciu zwykłym" snakeiter tłumaczy, że ludzie traktują określenie casual jako obelgę.

piękne fikołasy n--------a, nie ważne czy na transmisji
Ch0senIndygo - @ActiveekHere: @xXxV4r3l5ExXx @Artok @Huptys z racji doświadczenia dzi...

źródło: x111

Pobierz
  • Odpowiedz
@Ch0senIndygo: on może wskazać choć jedno osiągnięcie w grach, którego nie mają każuale? On wygrał jakoś turniej? Jest w jakąś grę wybitnie dobry? Nie kojarzę go z niczego oprócz narzekania na gry.
  • Odpowiedz