Aktywne Wpisy

Od kilku dni jest akcja psiarzy, którzy próbują bagatelizować problem wrzucając zdjęcia swoich labladorów i innych cziułałów, prześmiewczo pisząc "oj my z Fafikiem właśnie na spacerze, szukamy dziecka do pogryzienia".
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
źródło: comment_1583615967MRs1RTjje9oIl8plVE2Emi
Pobierz
Itslilianka +106

#programowanie #java #intellij #naukaprogramowania
Ale g*wno to Junie od Intellij. Poprogramowałem z tym kilka dni i już wyczerpałem limit.... warto dopłacić do tej wersji powyżej pro za 30euro, czy poszukać czegoś innego? Ogólnie teraz używam Intellij AI + Gemini. Straszne rzeczy czasami z tego wychodzą. Trzeba dużo poprawiać, ale faktycznie praca jest szybsza. Fajnie się tym testy generuje i można z kimś porozmawiać, kto rzadko się myli. Dużo można się nauczyć małym nakładem pracy. Podoba się dla mnie!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@Ksiega_dusz a cursor daje radę z javą/kotlinem i spring/quarkusem? wiem, że mogę sobie srpawdzić ale na weekend wyjechałem i mam kijowy internet
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo