Aktywne Wpisy

Negaigoto +275
Mirki i Mirabelki. Taka jest afera. Zarządcą stwierdził, że świetnym pomysłem jest ustawienie kosza na śmieci tuż przed grobem mojego Taty, bo starsi Parafianie domagali się większej ilości mniejszych śmietników. Czy ktoś pytał mnie o zdanie? Nie. Czemu w takim razie nie ustawili tego śmietnika przed grobem osoby, która tak tego potrzebuje?
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
źródło: 1000032560
Pobierz
JimLahey88 +107
źródło: 1761502518423747912
Pobierz

Czy ktoś w tej Alkimii, włączył kiedyś Gothica?
Gdzie jest to słynne, charakterystyczne nawoływanie zwierząt i innych poczwar przed atakiem? (Gobliny, powinny najpierw powalić pałką w ziemię)
Tutaj mobki sobie chodzą, a jak cie widzą, to atakujo.
W grudniu 2019 miałem nadzieję, bo Teaser bardzo mi się podobał.
Z każdym rokiem, jest coraz gorzej.
https://www.youtube.com/watch?v=O2wRoBV-IDQ
Polecam obejrzeć sobie cały pokaz, bo poziom niezręczności w--------a w kosmos XDD
Sam dyrektor projektu, nie potrafi grać w swoje dziecko XD
J----y nie blokuje, ani nie unika, mój ojciec, który jest blisko 50 i gra tylko w Heroesy, dałby sobie radę lepiej.
#gothic #gry
źródło: 13123
Pobierzźródło: 12112
Pobierz@typbezkasy95: cienie, odbicia, światło to jeszcze są w stanie poprawić, moderzy od ręki robią re-shade do wielu gier. Mnie zadziwia kto bystry wpadł na pomysł, żeby dać Richarda, aby bez ładu i składu biegał po mapie, zamiast pokazać kawałek któregoś z obozów, jakiś staranie zaplanowany quest, kawałek walki, jakieś mrugnięcie okiem do fanów. Wydaje mi się, że na szybo i po
Pomyśl jak musieli zrobić żyjący świat. Pewnie stanie kopaczy wokół kotła i palenie jointów to będzie maks ich możliwości na zrobienie żyjącego świata. O tym mówiłem jakiś czas temu. Przydałby się wyreżyserowany gameplay, jakiś
źródło: 1000039147
PobierzTen mem jest nieprawdziwy.
Skoro Remake wygląda c-----o, to co, jako fan tej serii od 20 lat, mam klaskać jajami, że ktoś chce mi sprzedać gre indie, za 60€? XD
Gdyby Remake kosztował 40€, to bym się nie p-----------ł, ale oni dużo żądają, to ja dużo wymagam.