Wpis z mikrobloga

Animacje wyglądają fatalnie.
Czy ktoś w tej Alkimii, włączył kiedyś Gothica?
Gdzie jest to słynne, charakterystyczne nawoływanie zwierząt i innych poczwar przed atakiem? (Gobliny, powinny najpierw powalić pałką w ziemię)
Tutaj mobki sobie chodzą, a jak cie widzą, to atakujo.

W grudniu 2019 miałem nadzieję, bo Teaser bardzo mi się podobał.

Z każdym rokiem, jest coraz gorzej.

https://www.youtube.com/watch?v=O2wRoBV-IDQ
Polecam obejrzeć sobie cały pokaz, bo poziom niezręczności w--------a w kosmos XDD

Sam dyrektor projektu, nie potrafi grać w swoje dziecko XD
J----y nie blokuje, ani nie unika, mój ojciec, który jest blisko 50 i gra tylko w Heroesy, dałby sobie radę lepiej.
#gothic #gry
Hambercios - Animacje wyglądają fatalnie.
Czy ktoś w tej Alkimii, włączył kiedyś Goth...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hambercios: mają jeszcze jakieś pół roku do wydania, więc zachowanie mobków jest do zrobienia. Powinni skupić się nad poprawą responsywności, bo tu jest sporo do poprawy. Pewno teraz będą łatać bugi i optymalizować, żeby jako tako chodziło na Xbox SS. Narzekać można, tylko po co? Pokazem się nie popisali to prawda, ale jeszcze mają szanse się poprawić. Będzie premiera, to wszystko się okaże. Mam nadzieje, że dowiozą, bo sukces jedynki
  • Odpowiedz
@Hambercios: dobrze, że są stare dobre gothiczki do ogrania jeszcze gdyby było więcej modyfikacji w klimacie tej gry bez jakichś hełmów z warcrafta i skyrima i mnie więcej do szczęścia nie trzeba
  • Odpowiedz
@Hambercios: Pa na te włosy. To mnie tylko utwierdza, że oni oświetlenia nie ogarniają xd. Ja bym tak na to nie narzekał, gdyby to był jakiś projekt studentów, a nie gra studia, za którą zawołają 60 euro. I to jest kurła tak leniwie zrobione. Jak się przyjrzysz to szkielet ma ten sam moveset, co goblin XDDDDDD
typbezkasy95 - @Hambercios: Pa na te włosy. To mnie tylko utwierdza, że oni oświetlen...

źródło: 13123

Pobierz
  • Odpowiedz
@BardGT: Ciekawe co oni robili przez ostatnie 6 miesięcy od wydania dema Nyrasa w takim razie, bo za wiele poprawy to ja na nowych materiałach nie widzę. Ja to widzę tak, że oni już łączą do kupy całość, kończą lokacje i fabułę i elo. Jeśli remake 2 miałby być w podobnym stanie, to lepiej niech to studio już zbiera manatki
  • Odpowiedz
@Hambercios: imho jedyna opcja tej gry to jest obniżka ceny przed premierą do jakiś 30-40$ i może wtedy jakoś to im się zwróci, bo za 60$ aby kupować takie g---o to trzeba mieć coś nieźle z banią
  • Odpowiedz
@sebe: to jak anty wpis do cv.

@typbezkasy95: cienie, odbicia, światło to jeszcze są w stanie poprawić, moderzy od ręki robią re-shade do wielu gier. Mnie zadziwia kto bystry wpadł na pomysł, żeby dać Richarda, aby bez ładu i składu biegał po mapie, zamiast pokazać kawałek któregoś z obozów, jakiś staranie zaplanowany quest, kawałek walki, jakieś mrugnięcie okiem do fanów. Wydaje mi się, że na szybo i po
  • Odpowiedz
@typbezkasy95: faktycznie, kolizja obiektów taka sobie, mi osobiście to lata. Responsywność i jeszcze raz responsywność. Przypomnij sobie, jak na premierę biegał Gerwazy w wiedźmin 2. C--j mnie strzelał grając w to, ale redzi z czasem to poprawili i jest ok.
  • Odpowiedz
@BardGT: Reinharda*. W ZB, czy tam Arcanii nie miał jakiejś znaczącej roli chyba, ale kurła tutaj jest twarzą tej gry, reżyserem. Jeśli tu nawali, to chyba powinien zmienić tożsamość, żeby dalej w tej branży siedzieć xd.
Pomyśl jak musieli zrobić żyjący świat. Pewnie stanie kopaczy wokół kotła i palenie jointów to będzie maks ich możliwości na zrobienie żyjącego świata. O tym mówiłem jakiś czas temu. Przydałby się wyreżyserowany gameplay, jakiś
  • Odpowiedz
@typbezkasy95: Reinhard, Richard może być i Rychu jeden pies, niech tam za robotę się weźmie lepiej. Tak jak piszesz, to trochę obawiam się tej kulawej symulacji świata, którą widać prawie w każdej grze. Alkimia nie raz pisała, że w tej kwestii ma być sztos, ale ziarno niepewności jest zasiane. Hitboxy jak skopią, to będzie imo masakra
  • Odpowiedz
@bary94pl: Ja już tak brać mema na poważnie to on pokazuje tylko jedną lokacje. A myślę, że na świat w remake nikt nie narzeka. Problemy są gdzie indziej xd. Pod tego mema to ja bym tylko światło z remake naciągnął (że jest do zmiany)
  • Odpowiedz
  • 1
@open_or_die:
Ten mem jest nieprawdziwy.
Skoro Remake wygląda c-----o, to co, jako fan tej serii od 20 lat, mam klaskać jajami, że ktoś chce mi sprzedać gre indie, za 60€? XD

Gdyby Remake kosztował 40€, to bym się nie p-----------ł, ale oni dużo żądają, to ja dużo wymagam.
  • Odpowiedz