Wpis z mikrobloga

już sobie nie dodawajcie, że niby ukraina jest jakaś bardzo ważna xd

@finch88: zapisałeś się do WOTu aby lecieć na granicę z Ukrainą? Bo chyba nie myślisz, że Putin wykorzystujący Białoruś do przerzucania imigrantów nie wykorzysta Ukrainy?
A zagłuszanie GPS na morzu ci się podoba? Pomyśl, jak taka stacja będzie na Ukrainie, zaraz za granicą z Polską.

A jak tam lekcje historii? Zimna wojna. Pamiętasz taki kraj buforowy jak Polska? Nikt nie lubi
  • Odpowiedz
@Sisal35: "polska będzie najbezpieczniejsza jak wyjdziemy z eu, nato, i postawimy na swoją siłę, husaria huraaa polacy" - najprawdziwszy polski polak z polskiej polski w gównastopolu
  • Odpowiedz
@polak-p: Tak tak, to pewnie ruscy powiesili w banderowskim ministerstwie mapę z granicą przesunięta za Przemyśl. I to pewnie putin się przebrał i pokazywał tą mapę jakiemuś amerykańcowi? I Wołyń to też się wszystkim przyśnił?
Kogo ty chcesz oszukać tą banderowską propagandą?
  • Odpowiedz
@polak-p:

@Towarzysz_Moskvin: Jakie ty masz bolszewickie paskudne podejście. J----y socjopata klejący samolociki z plastiku, od tak gotowy wysłać ludzi jako "mięso armatnie", którzy mają tu pozakładane rodziny, zbudowane podwaliny nowej przyszłości, dzieci czy w ogóle będący tu od lat, na długo przed wojną.

Trocki
FunkyLife - @polak-p: 
@Towarzysz_Moskvin: Jakie ty masz bolszewickie paskudne podejś...

źródło: 1000004432

Pobierz
  • Odpowiedz
@FunkyLife: Absolutne żadnej sprzeczność tu nie ma. Skoro kopałeś tak daleko to zapewne znasz kontekst mojej wypowiedzi i co wypisywał rad-x, gdzie rozmawialiśmy o teoretycznej wojnie NATO vs Rosja, i że pomimo tak absurdalnej przewagi, on i tak by uciekł bo coś tam Tusk czy coś tam PiS.

I już tłumaczę.

Sęk w tym, że ja nikogo bym tu siłą nie zatrzymywał. Nikogo bym też siła nie chciał ściągać. Po prostu utracił
  • Odpowiedz
@polak-p: Nie kopałem tak daleko, tylko dobrze pamiętam twoje popisy pod tamtym postem.

Sęk w tym, że ja nikogo bym tu siłą nie zatrzymywał. Nikogo bym też siła nie chciał ściągać. Po prostu utracił bym do nich szacunek, ale za cholerę nie chciałbym im z pistoletem przy głowie kazać wracać do miejsca, do którego nie chcą i tyle.

@polak-p: Czyli Ukraińcy którzy przed wybuchem pełnoskalowej wojny byli w Polsce i
  • Odpowiedz
@FunkyLife: Aaa czyli jesteś jednym z tych który poczuł się dotknięty. Okej. Widzę zatem z kim mam do czynienia.

Czyli Ukraińcy którzy przed wybuchem pełnoskalowej wojny byli w Polsce i nie wrócili i Ukraińcy którzy uciekli ze swojego bantustanu są cynicznie brudnymi tchórzami?

Nie. Dlaczego tak sądzisz? To rad-x wypisywał rzeczy godne miana cynicznego brudnego tchórza, gotowego kolaborować prędzej niż walczyć o swoje i do niego kierowałem te słowa. Odwaga jest
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Moskvin: Patałachu, żadne wyjaśnienie podstarzały kucu. Czytaj ze zrozumieniem albo zamilcz i idź kleić kolejnego corrsaira jak dorośli rozmawiają.

Dzięki za prześwietlenie profilu do roku wstecz ale musisz się bardziej postarać jak nie chcesz doświadczyć gruszowania ruskich na własnej patriotycznej skórze.

Lubię widzieć z kim mam do czynienia. Wstydzisz się tego co publikujesz? Sam kleje plastik, ale nie nawąchałem się tyle kleju co ty, żeby mi łeb jak tobie
  • Odpowiedz
@dqdq1 Polska nie jest dla nikogo poważnym partnerem i to wina osób rządzący wcześniej jak i teraz.
Prezydenta nikt nie bierze pod uwagę bo konstytucyjnie ma małe możliwości.
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Moskvin:

a ty już obs...ś zbroję

W przeciwieństwie do ciebie, mój mniejszy bracie, to ja mam w tym kraju zbudowane coś więcej niż tylko bachor, żona i kolekcja modeli 1;72, które można spakować i ruszyć w świat, jak tylko coś się od*ebie. Życzę ci tylko, żebyś tam na uchodźstwie, nie trafił na sobie podobne kreatury, które będą chciały zrobić tobie to, co ty chcesz z ukrami i ich
  • Odpowiedz
@polak-p: A cię te modele bolą już trzeci post o nie bóldupisz XDDD

Życzę ci cumplu żebyś miał okazję się wykazać przy obronie tego swojego potężnego majątku i moich samolocików z fartem, sława Ukrainie i takie tam inne p--------o.

Nie pękają może pomarańczowy załatwi pokój zanim cię zbusyfikują!
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Moskvin: Nie bolą, bo kocham modele. Sam kleje, choć teraz mniej. Sprawa ma się tak, że te modele to jedyna pozytywna rzecz, która może świadczyć o tym, że masz we łbie coś więcej, niż tylko cynizm i sprawaczenie, które jest gotowe wysyłać ludzi (w twoim przekonaniu - na pewną śmierć), do sąsiedniego ogarniętego brutalną wojna kraju, bo tak.

Klejąc modele MUSISZ mieć pasje związaną z historią i dlatego dziwni mnie,
  • Odpowiedz