Aktywne Wpisy
WiecznyBak_79 +96
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

3033540 +27
źródło: temp_file1177199907323629866
Pobierz

To jest sranie we własne gniazdo.
#ukraina #bekazkonfederacji #polityka #rosja #bekazprawakow
źródło: Screenshot_20250822-081158
Pobierz@finch88: zapisałeś się do WOTu aby lecieć na granicę z Ukrainą? Bo chyba nie myślisz, że Putin wykorzystujący Białoruś do przerzucania imigrantów nie wykorzysta Ukrainy?
A zagłuszanie GPS na morzu ci się podoba? Pomyśl, jak taka stacja będzie na Ukrainie, zaraz za granicą z Polską.
A jak tam lekcje historii? Zimna wojna. Pamiętasz taki kraj buforowy jak Polska? Nikt nie lubi
Kogo ty chcesz oszukać tą banderowską propagandą?
źródło: 1000004432
PobierzLiczy się co chcą rządzący Ukrainą w Europie czyli Niemcy i Francja.
I już tłumaczę.
Sęk w tym, że ja nikogo bym tu siłą nie zatrzymywał. Nikogo bym też siła nie chciał ściągać. Po prostu utracił
@polak-p: Czyli Ukraińcy którzy przed wybuchem pełnoskalowej wojny byli w Polsce i
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 6f38ce3419251cb68066aed54bf762a0fa1f4ceb80329741a9708b7691f82551
PobierzNie. Dlaczego tak sądzisz? To rad-x wypisywał rzeczy godne miana cynicznego brudnego tchórza, gotowego kolaborować prędzej niż walczyć o swoje i do niego kierowałem te słowa. Odwaga jest
Lubię widzieć z kim mam do czynienia. Wstydzisz się tego co publikujesz? Sam kleje plastik, ale nie nawąchałem się tyle kleju co ty, żeby mi łeb jak tobie
Prezydenta nikt nie bierze pod uwagę bo konstytucyjnie ma małe możliwości.
W przeciwieństwie do ciebie, mój mniejszy bracie, to ja mam w tym kraju zbudowane coś więcej niż tylko bachor, żona i kolekcja modeli 1;72, które można spakować i ruszyć w świat, jak tylko coś się od*ebie. Życzę ci tylko, żebyś tam na uchodźstwie, nie trafił na sobie podobne kreatury, które będą chciały zrobić tobie to, co ty chcesz z ukrami i ich
Życzę ci cumplu żebyś miał okazję się wykazać przy obronie tego swojego potężnego majątku i moich samolocików z fartem, sława Ukrainie i takie tam inne p--------o.
Nie pękają może pomarańczowy załatwi pokój zanim cię zbusyfikują!
Klejąc modele MUSISZ mieć pasje związaną z historią i dlatego dziwni mnie,