Aktywne Wpisy

Apocaliptorr +145
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

mleko23 +292

I kiedy były te czasy gdy rozdawano pracę pod uniwerkiem? Bo chyba sie nie załapałem. Jestem po polibudzie i pół roku szukałem roboty, zeby sie zaczepić po studiach. Takie niestety są realia. Jak ktoś ma szczęście to się załapie, a jak nie to bedzie szukać miesiącami.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Pewnie chodziło o oferty praktyk, był jakiś dzień w roku, kiedy firmy mogły przyjść się zareklamować, niektóre coś wspominały o możliwości późniejszego zatrudnienia. Ale nie sprawdziłem, więc nie wiem jaka skuteczność, studia były trudne, już z nauką było ciężko wyrobić, więc sobie nie dokładałem. A później, jak napisałeś, firmy wybrzydzają
@Hrjk: Okolice 2020-2022 zatrudniano kazdego kto oddycha do prac typu "specjalista ds X" za średnia krajowa+. Ten statek juz odpłynał, kto sie załapał teraz sie trzyma kurczowo i nie puści.