Wpis z mikrobloga

✨️ Czy czujesz się zagubiony w swoim życiu?
Tez tak macie ze macie jakby flashbacki z rownoleglego zycia? Mam wrazenie ze powinienem prowadzis zupelnie inny typ zycia, dynamiczny, imprezy, dziewczyny, rodzina i dzieci, zycie na wysokim poziomie. Tylko to ostatnie sie zgadza bo zalezalo tylko ode mnie a niestety z racji hipergamii i zniszczenia rynku matrymonialnego nie jestem w stanie żyć tak jak powinienem a mam wszystkie cechy charakteru potrzebne zeby tak żyć. Trochę to przypomina sytuację gdy macie komputer z procesorem Intel Celeron 300mhz i wgraliście mu najnowszego windowsa. Wgranie najnowszego 20 lat temu byłoby ok, natomiast dzisiaj nie daje rady. Mam czasami nawet takie haluny / de ja vu ze w tym momencie to powinienem byc w innym miejscu i robic inne rzeczy. #wyznaniezdupy #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Bagatelizacja ścierana się rozszczepionej linii czasowej bez wcześniejszych wyraźnych objawów, a tym bardziej wyraźnego inicjującego punktu takowego wydarzenia może doprowadzić do tragicznych skutków w kontinuum macierzystej jaźni.

Niepodjęcie przeciwdziałań przez obserwatora celem zachowania kontinuum macierzy jaźni przez separację linii czasowych będących przedmiotem problemu może skutkować ich zatarciem co w konsekwencji doprowadzi do zakończenia kontinuum macierzystej jaźni przez sprzężenie zwrotne.

W takim wypadkach zalecane jest zdecydowane skupienie świadomości na dominującej
  • Odpowiedz
Tylko to ostatnie sie zgadza bo zalezalo tylko ode mnie a niestety z racji hipergamii i zniszczenia rynku matrymonialnego nie jestem w stanie żyć tak jak powinienem a mam wszystkie cechy charakteru potrzebne zeby tak żyć.

@mirko_anonim: jakie to niby cechy charakteru? brzmisz trochę jak ktoś kto się po prostu dorwał do spoko pracki która zapewnia mu spokojny byt i myślisz, że to zapewni Ci tabuny kobiet xd
  • Odpowiedz