w teorii jakby wypisywać każdą rzecz którą powinien lekarz umieć/miał na studiach to by miejsca na tej kartce nie starczyło.......
@poranawypoka: problem plega na tym, że prawie żadnej z tych wymienionych rzeczy na programistę nie było na studiach i jej nauczenie to była raczej kwestia nerdzenia po godzinach, oprócz realizowania programu studiów samego w sobie. Co u lekarza się zwyczajnie nie zdarza. Po zaliczeniu egzaminów jest fajrant i czas na
@enten: czy ja wiem, jirę sam miałem na studiach obecnie. SQL/Oracle no to już wybór czego się używało też na studiach, jedyne czego nie miałem to chmurek. Z obowiązkowych to są 4 określenia na samą Javę (spring, spring boot, java). Wobec tego, czy trzeba zakuwać po godzinach? Trochę ta. Mnie to akurat nie tyka bo ja i tak mam zainteresowanie w infosec więc hacktheboxy po godzinach same się nie zrobią
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
źródło: lekarz
Pobierz@poranawypoka: problem plega na tym, że prawie żadnej z tych wymienionych rzeczy na programistę nie było na studiach i jej nauczenie to była raczej kwestia nerdzenia po godzinach, oprócz realizowania programu studiów samego w sobie.
Co u lekarza się zwyczajnie nie zdarza. Po zaliczeniu egzaminów jest fajrant i czas na