Aktywne Wpisy

vieniasn +25
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

Anna Maria Żukowska: „Z tego, co wiem, to nie."
Robert Mazurek: „Nie? To znaczy, że w 2015 roku głosowała Pani na Andrzeja Dudę, prawda?"
Anna Maria Żukowska: „Głosowałam na pana prezydenta Bronisława Komorowskiego."
#kanalzero #polityka
Kazdy wyborca PiSu wie, że J. Kaczyński jest homoseksualistą.
źródło: temp_file4563185420299100178
PobierzOstatnio w south parku było o masterdebacji tego typu xD
@InnyWymiar90: Fajnie, fajnie - tylko jednak gwoli ścisłości powiedziała tak jak poniżej - no tylko wtedy nie ma to wydźwięku, że jest idiotką (w tej wypowiedzi - żeby było jasne (
źródło: 1000088160
Pobierz@InnyWymiar90: ty mnie na heheszki nie bierz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gdyby było otagowane, to może bym uwierzył i rozmowa byłaby inna ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Komentarz usunięty przez moderatora
Okazuje się, że z całą powagą i jeszcze samemu wypowiedź zmanipulował, żeby brzmiała na głupszą xDD Dobrze, że Mariusze z Brighton się same zgłaszają.