Aktywne Wpisy

ly000 +89
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +364
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Anna Maria Żukowska: „Z tego, co wiem, to nie."
Robert Mazurek: „Nie? To znaczy, że w 2015 roku głosowała Pani na Andrzeja Dudę, prawda?"
Anna Maria Żukowska: „Głosowałam na pana prezydenta Bronisława Komorowskiego."
#kanalzero #polityka
Kazdy wyborca PiSu wie, że J. Kaczyński jest homoseksualistą.
źródło: temp_file4563185420299100178
PobierzOstatnio w south parku było o masterdebacji tego typu xD
@InnyWymiar90: Fajnie, fajnie - tylko jednak gwoli ścisłości powiedziała tak jak poniżej - no tylko wtedy nie ma to wydźwięku, że jest idiotką (w tej wypowiedzi - żeby było jasne (
źródło: 1000088160
Pobierz@InnyWymiar90: ty mnie na heheszki nie bierz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gdyby było otagowane, to może bym uwierzył i rozmowa byłaby inna ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Komentarz usunięty przez moderatora
Okazuje się, że z całą powagą i jeszcze samemu wypowiedź zmanipulował, żeby brzmiała na głupszą xDD Dobrze, że Mariusze z Brighton się same zgłaszają.