Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

@Best_One @DzikiJelonek @Voww @FilozofChaos
Właśnie dlatego nie powinniśmy się rozmnażać. Powołanie na świat kolejnego życia które ma się męczyć i walczyć o przetrwanie jest nieludzko okrutne, a spłodzenie dziecka jest szczytem egoizmu - jest porażka logiki w walce z biologicznym
Za trudny poziom trudności, bardzo się człowiek stara i nie ma nic z tego co by chciał i szanse na to są małe.
Nie ma obiektywnego spojrzenia na Życie, jest tylko subiektywne, czego jesteś doskonałym przykładem. Twierdzisz że Życie to przewaga cierpienia nad szczęśliwością, ale to Twój punkt widzenia - subiektywny właśnie. Ty taki obraz Życia dostrzegasz co nie jest równoznaczne że każdy je tak postrzega. Bo każdy postrzega wedle Siebie i własnych doświadczeń - subiektywnie.
Chemia w mózgu pomaga wypierać te negatywne chwilę? No to co na to autor wpisu?
Komentarz usunięty przez autora