#321685 niestety nie czuje się tutaj najlepiej dlatego też postanowiłem usunąć konto, procedura usuwania została rozpoczęta, niestety muszę czekać do poniedziałku aż mi moderacja odpiszę dlatego do tego dnia jeszcze będę sobie pisał huopy od czasu do czasu bo może do tej pory akurat pampryczki wykiełkują ale już za wczasu chciałem przekazać obowiązku tagowe ponieważ godzina usunięcia konta nie jest dokładnie znana. Co z tym zrobicie to już od Was zależy.
A więc ogłasza się co następuje: - głównym kołchoźnikiem trzyzmianowym zostaje użytkownik @David_Rabbits - głównym pokazywaczem wnętrza teraz zajmuje się użytkownik @krzysztof-mirko - głównym dowodzącym tagu zostaje użytkownik @D00M666 - głównym narzekaczem tagowym zostaje użytkownik @Jestem_Tutaj - główną osobą do pisania o nagrodach firmowych zostaje użytkownik @Milanek93 - główną niedziwedziarą zostaje użytkowniczka @annlupin przy okazji liczę że zacznie hodować pampryczki - główną osobą lizającą pythona zostaje użytkownik @mythoMANIAC - porównywanie czegoś do "jak w dupie" teraz nie jest słowem zastrzeżonym, każdy może używać do woli.
Dziękuje za wczasu za ten pięknie spędzony czas, było naprawdę fajnie na wykompie ale czas w końcu porzucić to miejsce. Adios i tak dalej i tak dalej
@mythoMANIAC: już Cię dodałem jako lizacza pythona, szachy są nie potrzebne w życiu w porównaniu z innymi punktami które są w moim manifescie dlatego też zostały pominięte
A więc ogłasza się co następuje:
- głównym kołchoźnikiem trzyzmianowym zostaje użytkownik @David_Rabbits
- głównym pokazywaczem wnętrza teraz zajmuje się użytkownik @krzysztof-mirko
- głównym dowodzącym tagu zostaje użytkownik @D00M666
- głównym narzekaczem tagowym zostaje użytkownik @Jestem_Tutaj
- główną osobą do pisania o nagrodach firmowych zostaje użytkownik @Milanek93
- główną niedziwedziarą zostaje użytkowniczka @annlupin przy okazji liczę że zacznie hodować pampryczki
- główną osobą lizającą pythona zostaje użytkownik @mythoMANIAC
- porównywanie czegoś do "jak w dupie" teraz nie jest słowem zastrzeżonym, każdy może używać do woli.
Dziękuje za wczasu za ten pięknie spędzony czas, było naprawdę fajnie na wykompie ale czas w końcu porzucić to miejsce. Adios i tak dalej i tak dalej
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu