Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +82
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +26
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

Hej witam wszystkich.
Gramy na serverze Soulseeker Hardcore, jedyna Polska gildia na HC <Trzoda> poszukuje graczy do wspólnej gry. Gramy w Hordzie
HC ma małą społeczność, a Polaków jest mało, nie mniej codziennie mamy 30 graczy online. Brakuje nam około 15 graczy by móc w spokoju farmić Molten Core, BWL itd. Aq20 i ZG już mamy na farmie
Poszukujemy Tanków, Warlocków, Druida, Rogali (mamy całego jednego rogala), Priest by sie przydał + jeden w shadow.
I oczywiście Szamani.
A tak to każda klasa potrzebna!
Zapraszam serdecznie. Napisz do kogoś z gildii lub priv i dodam Ci postać. Brakuje już tak niewiele, a przygoda jest jedyna i wyjątkowa.
Mamy też sporo filmików z własnych wyjebek na discordzie. Serdecznie zapraszam xD
https://discord.gg/Kf5wPWE3
Komentarz usunięty przez autora