Aktywne Wpisy
dexter1213 +111
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Mirasy, mirabele! Aktualizacja statusu budowy!
W tym roku bedzie najlepszy prezent na urodziny jak do tej pory(akurat jutro klepnie ostatnia dostępna dwudziestka xD). Coś będzie na pewno zalane - albo chata betonem, albo ja etanolem (why not both( ͡° ͜ʖ ͡°))
Więc kontynuując tradycje jak co kolejny #betonowoz
Mirasy, mirabele! Aktualizacja statusu budowy!
W tym roku bedzie najlepszy prezent na urodziny jak do tej pory(akurat jutro klepnie ostatnia dostępna dwudziestka xD). Coś będzie na pewno zalane - albo chata betonem, albo ja etanolem (why not both( ͡° ͜ʖ ͡°))
Więc kontynuując tradycje jak co kolejny #betonowoz
źródło: IMG_9804
Pobierz
Knaga_powrot +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wielu mezczyzyn dzisiaj mowi, ze nasze babcie to byly szczesliwe, kierowaly rodzina i sie nie opiekowaly i to bylo takie super.
To teraz pytanie za 100 puntkow - zgadnij kto swoim wnuczkom-dziewczynkom tluk do glowy "zebyś tylko nie skonczyla jak ja"?
Wlasnie te babcie i te mamy, ktore wy macie za tradycyjne najczesciej powtarzaly swoim corkom i wnuczkom ze nie warto bylo.
Kobiety kiedys dbaly o rodzine bo tak trzeba, a nie dlatego ze dawalo im to szczescie ¯\(ツ)/¯
Widocznie zarówno w moim przypadku jak i Twoim mamy do czynienia z IDZD.
Ja mam np 2 dzieci, a moja siostra nie ma wcale - ona 2 mieszkania, kredyty spłacone, weekendy innie tylko na wycieczkach i spotkaniach. Ja mam jeszcze 2 lata spłacania, żeby gdzieś jechać muszę odkładać pół
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5066278/chlopki-opowiesc-o-naszych-babkach
Jako że czytanie każdemu idzie sprawnie, to tagi wystarczająco podsumowuja treść
źródło: image
Pobierz@se_mallo: Warto przypomniec, ze najwiecej rozbitych rodzin przez ojcow alkohlikow i schizofrenikow bylo wlasnie za PRLu. Gdzies w latach 90tych zaczlo sie to konczyc.
Wiec to nie jest tak ze mezczyzni to byli poszkodowani, bo niejeden robil swoim dzieciom pieklo albo
Ja to tu zostawie
Może po prostu nie każdy miał dziadka alkoholika i przemocowca i mówi ze swojej perspektywy xD
@Jomasoo: No jasne ze rada bardzo dobra. Uzaleznienie finansowe to tragedia. Chocby zarabiac minimalna ale miec troche swojego grosza.