Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trach
Ja tam żaden silniczek ale jestem sfrustrowany tylko tym, że chłopskorozumny kanał z mazurkiem i ludźmi kurskiego robią sieke w głowach mariuszy, ewidentnie grając pod konkretne opcje polityczne, a ludzie uwierzyli w ich największą rzetelność.

A stanowski w trakcie kampanii jak i po kampanii zwyczajnie się zeszmacił.
  • Odpowiedz
@szuwarek: krzysiu jest milionerem ktory mieszka sobie w prywatnym lesie, jak ten kraj rozpadnie sie gospodarczo niczym guz, on za kase od pisiorów - jak oni zresztą wszyscy też - odleci do normalnego kraju a nas zostawi w kraju wydojonym do zera, co go obchodzi los zwykłych ludzi.
  • Odpowiedz
Za to że znaleźliśmy się na marginesie Europy i świata bo nikt z kimś takim oprócz czystej kurtuazji nie będzie chciał zamienić nawet słowa

@szuwarek: wy naprawdę myslicie, że jakby prezydentem był trzaskowski to Trump by go zapraszał do siebie co dwa tygodnie? Tu nie chodzi o prezydenta ale o kraj, który trump ma gdzies
  • Odpowiedz
@szuwarek: Podziękujecie sobie. Wyzywanie wszystkich "innych" niż wy wyborców od debili, ćwierćinteligentów i półgłówków sprawiło że zagłosowali na kibola. Dzielenie społeczeństwa na "światłych i postępowych" i gorszych od małpy sprawiło że część ludzi zagłosowała na Nawrockiego.
Po prostu to wy nie pamiętacie na czym PO rządziło 2007-2015. Na tym że przyciągało ludzi normalnie, mówiło "Zobacz, my nie chcemy wojny, chcemy normalność, spokoju - choć z nami". Sam głosowałem na PO
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: przecież to wy patoprawacy wyzywacie wszystkich, więc dostajecie odp na waszym poziomie, i nie ma znaczenia co kto o was mówi, bo jesteście tak głupi i nienawistnie, że i tak byście zagłosowali na kryminalistę z pisu
  • Odpowiedz
  • 9
A wy mówicie - "dorżnąć wszystkich kto nie z nami".... no to dorżnięto, ale was.¯\(ツ)/¯

A jako że dalej tak robicie to pewnie was dorżną i w następnych wyborach. Nic nie zrozumieliście.

@Cogito-sum: po pierwsze nie wiem jakie "wy" bo ja żadnej legitymacji partyjnej nie mam
po drugie to nie ja krzyczę z mównicy o Polakach gorszego sortu czy wręcz wprost nazywam ich tak jak ostatnio śmieciami bo nie zagłosowali
  • Odpowiedz
po drugie to nie ja krzyczę

@szuwarek: No o innych wyborcach mówisz "motłoch" - co to jest jak nie to co napisałem?
Mi tam Stanowski ani ziębi ani grzeje, niektórzy goście u niego są ok, inni kiepscy, ale piszesz o "ruskiej propagandzie" - gdzie tam jest ta "ruska propaganda"?
Że zrobił jakieś programy krytykujące pomysły UE? Każdy kto powie że UE dobija przedsiębiorczość to onuca co?
To wiedz że nawet unijny Raport Draghiego to
  • Odpowiedz
wy naprawdę myslicie, że jakby prezydentem był trzaskowski to Trump by go zapraszał do siebie co dwa tygodnie? Tu nie chodzi o prezydenta ale o kraj, który trump ma gdzies

@ATAT-2: Trump się budzi jak ktoś, jak to mówią po angielsku "have leverage", bo w ten sposób poznaje z kim warto a z nim nie warto rozmawiać. Czy by Trzaskowskiego zaprosił? Gdybamy, ale załóżmy że nie. Co zatem Trzaskowski mógłby
  • Odpowiedz
  • 10
A wy mówicie - "dorżnąć wszystkich kto nie z nami"

@Cogito-sum
Chcieliśmy sprawiedliwości po 8 latach złodziejstwa i braku jakiejkolwiek odpowiedzialności. Przepraszam, nie wiem jak mogliśmy być tak bezczelni.
  • Odpowiedz