Aktywne Wpisy

akNe +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
lenovo99 +6
Jaka gra na początek przygody z planszówkami? Coś do 100 zł żeby było od 2 do 4 osób.
#grybezpradu #gryplanszowe
#grybezpradu #gryplanszowe

Ja tam żaden silniczek ale jestem sfrustrowany tylko tym, że chłopskorozumny kanał z mazurkiem i ludźmi kurskiego robią sieke w głowach mariuszy, ewidentnie grając pod konkretne opcje polityczne, a ludzie uwierzyli w ich największą rzetelność.
A stanowski w trakcie kampanii jak i po kampanii zwyczajnie się zeszmacił.
@szuwarek: wy naprawdę myslicie, że jakby prezydentem był trzaskowski to Trump by go zapraszał do siebie co dwa tygodnie? Tu nie chodzi o prezydenta ale o kraj, który trump ma gdzies
Po prostu to wy nie pamiętacie na czym PO rządziło 2007-2015. Na tym że przyciągało ludzi normalnie, mówiło "Zobacz, my nie chcemy wojny, chcemy normalność, spokoju - choć z nami". Sam głosowałem na PO
@Cogito-sum: po pierwsze nie wiem jakie "wy" bo ja żadnej legitymacji partyjnej nie mam
po drugie to nie ja krzyczę z mównicy o Polakach gorszego sortu czy wręcz wprost nazywam ich tak jak ostatnio śmieciami bo nie zagłosowali
@szuwarek: No o innych wyborcach mówisz "motłoch" - co to jest jak nie to co napisałem?
Mi tam Stanowski ani ziębi ani grzeje, niektórzy goście u niego są ok, inni kiepscy, ale piszesz o "ruskiej propagandzie" - gdzie tam jest ta "ruska propaganda"?
Że zrobił jakieś programy krytykujące pomysły UE? Każdy kto powie że UE dobija przedsiębiorczość to onuca co?
To wiedz że nawet unijny Raport Draghiego to
@ATAT-2: Trump się budzi jak ktoś, jak to mówią po angielsku "have leverage", bo w ten sposób poznaje z kim warto a z nim nie warto rozmawiać. Czy by Trzaskowskiego zaprosił? Gdybamy, ale załóżmy że nie. Co zatem Trzaskowski mógłby
Jeszcze w 2028 sie szykuje kryzys jak ten 100 lat temu. Taki większy.
@Cogito-sum
Chcieliśmy sprawiedliwości po 8 latach złodziejstwa i braku jakiejkolwiek odpowiedzialności. Przepraszam, nie wiem jak mogliśmy być tak bezczelni.