Aktywne Wpisy

Hatsuban +457
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz
czerwony_kmer +52
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz

#wilkiwyjo #wilk #myslistwo #las #bekazmysliwych #bekazpodludzi #memy #zwierzaczki #takaprawda
źródło: Gyo3q49XsAAx2ty
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@lobo: Zwierzyny czy miastowych? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na reddicie jakaś laska pisała, że stary dziad z noktowizorem czai się w nocy na nią i jej psa i jej tam przyklaskują xD
@masz_fajne_donice: Mogli zaprosić tych myśliwych na obrady i pozwolić wnieść sztucery, z całą pewności pijani Janusze kilka dzików by tam rozpoznali...( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file4270134645663203912
Pobierzhttps://www.farmer.pl/fakty/kolejny-atak-wilka-na-czlowieka-tym-razem-w-podlaskiem,160090.html
https://analizasrodowiskowa.org/news/uwaga-kolejny-potwierdzony-atak-wilka-na-czlowieka-na-podkarpaciu/
Dodam, że w naturze wilków jest lęk przed człowiekiem. Jednak jeżeli mamy duże zaludnienie i rosnącą populacje wilków to naturale że wilki się przyzwyczajają do człowieka i przestają się bać.
Także oczywiście beznapletkowa manipulacja memem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
A ile ofiar śmiertelnych? Za trudny mem? To zapytaj na pm, wytłumaczę...¯\(ツ)/¯
Nauka czytania ze zrozumieniem jest chyba już w pierwszej klasie szkoły podstawowej, nieuku!
To jest wg moderacji treść drastyczna :)
Czyli myśliwi zabili mniej ludzi niż kierowcy pieszych na chodniku.
@Kiedys_Mialem_Fejm:
W drugim dosłownie wszedł do legowiska młodych. Czego się spodziewał?
polecam "Wilki. Historie prawdziwe". Czytałem córce, obala wiele mitów.