Wpis z mikrobloga

Wyciągnęło swoje maleńkie ramię i miało malutką stopę. Zamknęłam oczy i już nie płakało. Nie rozumiem. Po prostu powiedz, że takie rzeczy się zdarzają, ale on w to nie wierzy. Krzyczeli i wrzeszczeli, a on powiedział, że za kilka miesięcy będzie tak samo, a ona powiedziała, że ​​ma już tego dość. Nie rozumiem, co się dzieje i nikt mi nie chce powiedzieć. Nie mogę wyrzucić z głowy tego, co widziałam, i mam
  • Odpowiedz
  • 48
@raszko754:
Nie można porównywać jej do normalnie rozwijającej się osoby w tym samym wieku. Prawdopodobnie była czymś faszerowana, nie wiadomo też nic o warunkach jej dorastania i sprawności intelektualnej. Dodaj do tego traumatyczne przeżycia. Pewnie wiedziała co się dzieje, ale wypierała to.
  • Odpowiedz
@raszko754: Kolega ci już wypisał co może jej dolegać.
To najprawdopodobniej nie jest normalna 16 latka, umysł równie dobrze może być w wieku lat 10 (bo może się zatrzymać lub wręcz cofnąć w wypadku traumy), a skoro same matki odwoziły te córki (być może latami) to czego ty właściwie oczekujesz od nich ?
  • Odpowiedz
@Delta1985: @daniello87 Dobra to polecę dowodami o podobnym przypadku gdzie biegli sądowi i lekarze wypowiadają się o dziewczynie która jeździła do Epsteina i dostawała za to kase. Wypowiada się też jej chłopak i najbliższa przyjaciółka. Jak zapoznacie się z tym to zrozumiecie dlaczego tak chłodno patrzę na takie "poszkodowane".
https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA00728161.pdf
*PS Jane Doe to zmyślone imie które używa się w aktach spraw aby nie używać prawdziwych danych. Możecie lecieć
  • Odpowiedz
  • 3
@raszko754: A kto jest twoim zdaniem winny? Nieletnia, która (nawet dobrowolnie) czerpie korzyści finansowe ze spotkań z dorosłym, czy ten dorosły i jej rodzina, która daje na to przyzwolenie?
  • Odpowiedz
@daniello87: Zarówno Epstein jak i młoda patuska o której wspomniałem w wyżej podrzuconym dokumencie. co w młodym wieku współżyje kilkanaście razy w tygodniu z różnymi mężczyznami i kłamie biegłych w wielu kwstiach
  • Odpowiedz