Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego wycofałem się z randkowania?
Widziałem post opa anonima na #tinder dzisiaj i ja nie wiem skąd taki cope w ludziach się bierze. Może chłop stary co to pisał i dlatego. Ja już jakieś 1-2 lata temu wyłączyłem się z randkowania. Spotykałem jakieś dziewczyny, ale albo chodziło im o ons albo friendzone. Wyłączyłem się z tego, ale, takie gadanie, jak to chłopy wymyślają to mnie irytuje.

Nawet w weekend byłem na kameralnej imprezce. Kilka chłopów, kilka dziewczyn, jedna para. Z chłopów ja utrzymuje się sam, pracuje, gotuje, wkład na mieszkanie czeka na lepszy moment, robota 10+, drugie studia kończę, samochód jest, itd. Inny ziomek z mojego roku też kolejne studia, robota nie aż tak dobrze płatna, ale full zdalna, ogarnięty chłop, też mieszka i utrzymuje się sam. Trzeci ziomek prawnik, już kupił mieszkanie, też ogarnięty ziomek. A z dziewczyn wszystkie albo na utrzymaniu rodziców albo tułają z miesiąca na miesiąc. Do tego oczywiście jak wszyscy już się zeszli to dziewczyny o czym zaczęły rozmawiać - o tym co mają na tiktoku.

Ja nie mówię, że wartość posiadanych aktywów definiuje wartość człowieka, czy że wartość człowieka wgl należy definiować jakąś liczbą. Ale to jest takie boomerskie pierdzielenie. Dosłownie większość z moich ziomków to ludzie, którzy potrafią gotować, sprzątać, robić jakieś majsterkowe rzeczy, utrzymują się sami, mieszkają sami, chodzą na siłkę i mają plan na przyszłość. Może niektórzy mają trochę wybrakowane zainteresowania, ale większość ma dużo zainteresowań i naprawdę się w nich realizują. Wiadomo większość z nich też wygląda jak przeciętniaki itd. No i wiadomo średnio może co 5 jest w związku

Ale dobrze cope'ujmy dalej, że to piwniczniaki z wikop płaczą i ich to najlepiej nie słuchać. Najgorsze tylko, że tacy boomerzy mają dużo do powiedzenia, a potem my będziemy zbierać tego owoce.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ty funkcjonujesz w swojej bańce, a inni w swojej. Ja sie obracam w gronie ludzi ogarniętych i zarówno kobiety i mężczyźni są dość ogarnięcia życiowo. W dodatku z każdym można na jakieś ciekawe tematy pogadać ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
ja utrzymuje się sam, pracuje, gotuje, wkład na mieszkanie czeka na lepszy moment, robota 10+, drugie studia kończę, samochód jest, itd.

@mirko_anonim: krawaty wiąże, przerywa ciąże a te przebrzydłe loszki wciąż cie nie chcą, mimo że wśród tandety lśnisz jak diament
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
empatyczny-szermierz-99:

Ja już jakieś 1-2 lata temu wyłączyłem się z randkowania.

Ja to zrobiłem 11 lat temu. Po setkach porażek wjechała wyuczona bezradność i akceptacja, że muszę być sam. Gdybym teraz miał zaczynać znowu gdy mam 40 lat, to było by tylko gorzej, bo mimo iż mam tylko 5 wymagań, to i tak żadna nie jest w stanie ich spełnić… no może 15latki by były, ale to odpada, bo one mają
  • Odpowiedz