Wpis z mikrobloga

✨️ Czy udany związek to taki, w którym kobiecie zależy bardziej?
Czy zgadzacie się ze stwierdzeniem, że udany związek to taki, w którym kobiecie zależy bardziej niż mężczyźnie?

#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #randkujzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: według mnie najlepszy taki, gdzie obu stronom zależy. To komu bardziej jest w zasadzie niemierzalne, ale jeśli obie strony coś od siebie dają nie oczekując niczego w zamian (w sensie odwdzięczenia się), to wtedy dużo łatwiej utrzymać te bliższe relacje. Kwestia jest też taka, że każdy trochę inaczej swoją miłość i zaangażowanie okazuje i czasami człowiek niepotrzebnie się denerwuje, że "ja tu wymyślam romantyczne wyjścia, kolacje, a mój partner/moja
  • Odpowiedz
aha

@TantnisKrzyzowiaczek: To jest wasze rozumienie "związku".

Mężczyzna ma dźwigać kobietę, a jak coś się noga powinie, to rozwód i alimenty z tablic alimentacyjnych xd

Całe szczęście jest coraz więcej singli. Coraz więcej mężczyzn nie godzi się na takie traktowanie, przez takie jak ty.
  • Odpowiedz
To jest wasze rozumienie "związku".

Mężczyzna ma dźwigać kobietę, a jak coś się noga powinie, to rozwód i alimenty z tablic alimentacyjnych xd

Całe szczęście jest coraz więcej singli. Coraz więcej mężczyzn nie godzi się na takie traktowanie, przez takie jak ty.

@ka-lol: taka jest biologia - meżczyzna to zdobywca i średnio lubi kiedy kobieta za nim się ugania. W dłuższej perspektywie takie związki się wypalają, facet rozgląda się za
  • Odpowiedz
@ka-lol: no właśnie nie. W dłuższej perspektywie samotność bardziej szkodzi facetom niż kobietom. Kobiety mają mocniejsze sieci wsparcia społecznego, brak miłości kompensują zwierzakami, religią, koleżankami. Samotni mężczyźni żyją zdecydowanie krócej
  • Odpowiedz
szkodzi facetom niż kobietom

@TantnisKrzyzowiaczek: To są bzdury, tworzone dla feministek, aby czuły się dobrze.

Ostatnio czytałem artykuł, który twierdził że najsmutniejsze osoby na świecie, to czterdziestoletnie kobiety, które są "silnymi i niezależnymi" singielkami.

Jedyne z czym mogę się zgodzić, że losem mężczyzn nikt się nie interesuje ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz