Aktywne Wpisy
klubzangli +7
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Graner +22

Trzeba zdążyć z kupnem mieszkania do 10.2027, bo potem przyjdą socjaliści pisowcy i znowu rozyebią rynek nieruchomości? Przecież oni nie wykazują najmniejszej skruchy po tym jak wyebali ceny mieszkań na skutek programy #bk2, tylko powtarzają non stop ilu to młodym ludziom pomogli i ze bez nich młodzi ludzie nigdy by nie kupili mieszkania.
Swoją drogą czy powstała jakaś szeroko znana i komentowana w mediach analiza niezależnej państwowej instytucji lub prywatnego ośrodka analitycznego, która podsumowała skutki bk2 i oceniła jego tragiczny wpływ na rynek? Czy nie i pisowcy dalej myślą ze zrobili dobrze?
#nieruchomosci #bekazpisu #kredythipoteczny #socjalizm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Czy spieszyć sie z zakupem do 10.2027?
Jeśli wybadają, że wprowadzenie katastru im da kilka % więcej to, to zrobią. Dla PiSu najwazniejsza jest władza i dojenie budżetu przez swoich. Jak przekalkulują to potraktują deweloperów bez mydła.
Ja sobie obiecałem, zagłosuje partię, która wprowadzi kataster.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi