Wpis z mikrobloga

@SlepyBazant: samo stwierdzenie w towarzystwie ze pachniesz lui witą stawia Cie wyzej w hierarchii niz kridziarzy czy innych amlazowcow. Moggujesz innych na samym starcie. Za to sie placi ( ͡° ͜ʖ ͡°) a zapach bdb
  • Odpowiedz
  • 0
samo stwierdzenie w towarzystwie ze pachniesz lui witą stawia Cie wyzej w hierarchii niz kridziarzy czy innych amlazowcow

@splitzy: mnie się nikt nie pyta czym pachnę :( raz chłop się zapytał i później kupił ten zapach - boisik borzy
  • Odpowiedz
  • 3
A to cringe xd

@anomalia_: a to a-----e nie mają przeżartego nosa albo słabego gustu? Ile to już było tych a----w, że "eee fajny zamiennik polecam, dobry, dobre parametry, git", a później to jedynie parametry są dobre, jak to a---y, a zapachowo słabizna
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: jak czujesz wyższość tylko dlatego, że hejcisz araby "just because" nawet jak czasami jak właśnie za Imagination nie warto przepłacać i Aqua Dubai lub Marwa też zrobią robotę i to taniej, no to potwierdza to tylko moje słowa że to cringe xd
Nikt nie mówi że araby to kunsz perfumiarstwa, tak samo nikt nie neguje że nierzadko jebią, pisze to jako naczelny hejter takiego Turathi Blue. Ale jak coś
  • Odpowiedz
@anomalia_: Akurat u mnie łatwo trafić na czarną, wystarczy pisać "dobry parametr" zamiast dobre parametry ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Inna opinia co do arabów to tylko dodatek.
  • Odpowiedz
dobry parametr" zamiast dobre parametry

@Navier: ...to już chyba wolałbym opinię o arabach, przy takim czepialstwie to ja nie wiem jak dajesz radę w "internetach"
  • Odpowiedz