Aktywne Wpisy

annlupin +33
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

Kiedy łonet puszcza taką zajawkę że zamiast krytykować, czujesz się dumny.
Based mocno, lekcja dla przyszłych pokoleń, Polska górą.
źródło: 533356977_1155438103271696_483657362739232614_n
Pobierz@spirityfree: jakie "ale"? Książeczka serwisowa kto i kiedy się z kim ruchał, a ty wyskakujesz o wydatkach. Samice też powinny takie mieć, ile zarabiają oraz ile wydają i na co, bo też nie ma sensu brać takiej co generuje wieczne straty.
@spirityfree: przecież kobiety biadolą, że zarabiają mniej od facetów xD
Memy same się piszą, brakowało jeszcze 'ale nie jesteśmy materialistyczne btw'
What czekaj co ty chcesz do macicy wkładać?
Z
Żeby się w kłopoty i trudne życie pchać?
Psssst materializm jest jak najbardziej rozsądny i pragmatyczny
W momencie w którym nie urodzisz się jako dzieciak szejka/miliardera z hongkongu albo kogoś z forbes top 100 to należy popełnić sepukku i losować ponownie xD
To jest właśnie golddiggerstwo, można żyć skromne a przyjemnie. Gwarantuje że nie musisz mieć gratów z drogim logo, za to można mieć partnera gotowego zaradzić każdej sytuacji oraz gromadkę istot, które dojrzewają na
Skromnie i przyjemnie? Z dziećmi? Z rodziną? Masz mental biedaka, który jeszcze to romantyzuje. Żeby mieć dzieci to trzeba tych pieniędzy mieć sporo. Inaczej robisz im krzywdę i nie zapewnisz podstaw w życiu przez co od samego początku skazujesz je na gorszy los.
Masz myślenie typowej biedoty, którą nadal do biedoty ciągnie.
Poza tym, silisz się na anegdoty psychologiczne wypierając
@spirityfree: pięknie sarkazm załapałaś i tekstu też nie zrozumiałaś, ale no cóż, za dużo od ciebie oczekuję.
@spirityfree: a co ma facet, aby tam wsadzać? U ciebie to jak widać to były pewnie ogórki lub cukinie.