Aktywne Wpisy

MokebeElDursi +67
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

NaczelnyAgnostyk +580
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Kiedy łonet puszcza taką zajawkę że zamiast krytykować, czujesz się dumny.
Based mocno, lekcja dla przyszłych pokoleń, Polska górą.
źródło: 533356977_1155438103271696_483657362739232614_n
PobierzSkąd kasa na działkę na stare lata? Wiesz ile teraz kosztują działki? XDD wiesz ile kosztuje utrzymanie chociaż jednego dziecka? Wiesz ile kosztuje wynajem?
@spirityfree: ja wiem, a ty mnie o takie rzeczy pytasz.
@Kaczypawlak: jesteś już tak odklejona, że nie nadążam z tym czego nie rozumiesz¯\(ツ)/¯
Jak się ma dzieci to nadal się chodzi do pracy - fun fact. Jednego - dużo, dwóch jeszcze więcej - od trzech większość gmin sama wyskakuje z
jakie k---a mieszkanie z przydziału? Skąd ta kasa za free na większość rzeczy?
Skąd kasa na działkę na stare lata?
@spirityfree: to ja się ciebie pytałem¯\(ツ)/¯
@spirityfree: za pochwą jest, kurde robisz mi tu test a sama oblałaś test z czytania ze zrozumieniem, jak pisałem o wynikach testu na HIV xD
Dla przykładu polecam zapoznać się z procedurą starania się o mieszkanie dla rodzin wielodzietnych, karta wielkiej rodziny i pochodne w krk.
@spirityfree: potencjalnie zarodek a co?¯\(ツ)/¯
Czyli z tą rodziną trzeba gdzieś mieszkać ale wynajmowanie dyskwalifikuje cie aby mieszkanie dostać. Z resztą te mieszkania są przyznawane na okres a nie przechodzą na własność.
Pyrtolisz ciężko
@spirityfree: twoje pyskówki to dyskusja? xD
Miałem sąsiadkę z 5tką (urocza paczka btw) i czekała chyba niecałe 2 lata. 800+ nie wlicza się, wystarczy nie szarżować z karierą na ten czas. Yup, chwilę trzeba się przekisić u rodziców najlepiej. Każdy plan ma swoje wady, chyba nie obiecywałem zbyt wiele?
Dla ciut bogatszych
Tych programów naprawdę jest. Nie wiń gracza, wiń grę. Państwo jest w narożniku,