Aktywne Wpisy

dudi-dudi +1590
Wielka afera, bo różową za kolano złapałem w aucie.
Jedziemy sobie spokojnie z różową tam gdzie ona chce, więc prowadzę i złapałem ją za udo, kolano dla rozluźnienia atmosfery. A ta krzyki wrzaski, co ja wyrabiam, wysiadaj.
Kazała mi się przesiąść i że wracamy do WORDu i nie zdałem ¯_(ツ)_/¯
Może następnym razem pójdzie lepiej (。◕‿‿◕。)
#logikarozowychpaskow
Jedziemy sobie spokojnie z różową tam gdzie ona chce, więc prowadzę i złapałem ją za udo, kolano dla rozluźnienia atmosfery. A ta krzyki wrzaski, co ja wyrabiam, wysiadaj.
Kazała mi się przesiąść i że wracamy do WORDu i nie zdałem ¯_(ツ)_/¯
Może następnym razem pójdzie lepiej (。◕‿‿◕。)
#logikarozowychpaskow

kubanfs +45

Kiedy łonet puszcza taką zajawkę że zamiast krytykować, czujesz się dumny.
Based mocno, lekcja dla przyszłych pokoleń, Polska górą.
źródło: 533356977_1155438103271696_483657362739232614_n
Pobierzrobienie dzieci bez odpowiednich środków czy zabezpieczonej sytuacji finansowej, oparcie swojego bezpieczeństwa finansowego na państwu lub innych organach. Ty masz fiksację na punkcie kwestii rzeczy premium ale jesteś jedynym, który o tym wspomina.
Zabieranie dzieci na wycieczki czy wakacje to też część ich wychowania i utrzymania a nie coś ponad standard.
Obejrzyj sobie kilka pierwszych minut idiokracji, masz wyjaśnione w komiczny sposób jak głupie jest takie podejście.
Dzieci są zawsze kosztem, tak jak osoba z nałogami nie pali mniej tylko pracuje więcej tak samo mając dzieci nagle da się już wszystko załatwić. Ale przecież tylko 6 cyfrowe kwoty powinny się rozmnażać, oraz ofc imigranci bo inaczej rasizm. Szkoda to dalej kontynuować, nie rozmnażaj się bo szkoda następne pokolenie